Кошмари в кухнята - 4 тема

  • 30 664
  • 278
# 90
Това заведение наистина си е кошмар.
Собственици, персонал, обстановка- тотал щета.
Кучето в кухнята беше черешката на тортата.
И като се зачуди собственикът, с цигара в уста, що не върви бизнеса?
Виж целия пост
# 91
То заведението оле-мале, но и явно трудно се намира персонал, щом като собствениците търпят едрата готвачка, сякаш наета да прави всичко и да говори "на терсене"
Виж целия пост
# 92
Кучето в кухнята беше черешката на тортата.

И котката върху масата също.
Виж целия пост
# 93
Жената на собственика има някакъв проблем с поемането на отговорност май. Недопустимо е да се захващаш с нещо, което не разбираш и още по-лошо - не желаеш да разбираш. Да се оправдаваш с другия е грозно и некоректно, но пък е лесно. Ами информирай се малко, гугъл е леснодостъпен и услужлив, с него даже и главни готвачи си помагат.
Емоцията, та емоцията. Разбирам, имат причина за това, но тя е свързана с личния живот и не трябва да се допуска тя да оказва влияние върху служебния, необходимо е да бъдат разграничавани двете неща едно от друго, както казваха преди години - тръгвайки от вкъщи за работа, затваряйки вратата след себе си оставяш личните проблеми зад нея без да ги пренасяш на работа.
А готвачката - останах с впечатление, че си има някаква лична амбиция срещу жената, та затова й отмъщава чрез саботажи.
Виж целия пост
# 94
Изобщо не вярвам, че сядайки на масата, казвайки проблемите нещата в тая кръчма са потръгнали.
СЗ не е чак пък толкова малък град, че да не могат да си намерят читава готвачка.
Ако аз бях собственик, на тази отдавна да съм и показала вратата.
Ще ми се репчи, че знае кое как се прави, а защо не го прави, м.
Намерила, че се н@срала.
И злоупотребява с добрината на собственичката на кръчмата.
Виж целия пост
# 95
То и аз мисля, че не е лош човек, но за работа в кухня това не е достатъчно. Освен лични качества, за работа в кухня са необходими преди всичко кулинарни умения, способност за работа в екип и отговорно отношение. Не може да ти кажат, че нещо със заготовката не е наред и ти да отговаряш "Ами издавай си ги както искаш", не може да правиш нещо не както трябва, а после "Ама ти що не ми каза". Не оправдавам и готвачката, но явно между тях двете си има някакво напрежение, което не са търсили начин да изчистят, за да решат проблемите в работата и бизнеса. Някакви си лични битки са това.
Виж целия пост
# 96
Аз защо не познавам хора в България, които наистина в реалния живот ядат свински уши, варени и после на скара? Изобщо не ходя да ям в скъпи ресторанти, но и никъде където ходя няма такива "ястия" в менюто. Тия черва, уши и зурли на скара ги знам само от предаването на Манчев.

А който си поръчва ризото с морски дарове в кварталната кръчма с татуираната 200 килограмова готвачка облечена с пижама, сам си е виновен ако после му стане нещо на стомахчето!
А то ушите са традиция за Стара Загора, дори в Щастливеца е имало ястие със свински уши. Ушички на скара е много вкусно, но наистина трябва да бъде нормално приготвено.
В другите градове и аз не съм срещала уши, но почти във всяко бистро или ресторантче в Стз има уши.

Но в неговия ресторант Кактус в София имаше свински бузи последно помня.


А втората част е абсолютно така,  направо падам Grinning
Хората сядат на бистро или в кварталното заведение за картофки с бира, евентуално някакви хапки и такъв вид мезе.... Не стига, че обедно ми правят, че чак и ризото и пица! Брях Не знам кой изобщо си поръчва такива неща на подобни места.
Виж целия пост
# 97


очевидно още са заедно, това е снимка от снощи https://www.facebook.com/%D0%91%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE-%D … -581441911960804/
Виж целия пост
# 98


Николай и Евелина - собственици

Бистро 'Ник-Най' Стара Загора



 Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром




за Мозила -



В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.
Виж целия пост
# 99
Като им гледам фейса, имат си клиентела. Момичетата дори имат снимки добре облечени, гримирани. Различни от вчерашния им вид.
Кой и защо грилова.... Домат ?
Виж целия пост
# 100
Паунче, грилованият домат е ужасно вкусен. Та да, аз гриловам домат. Пробвай. 🙂
Виж целия пост
# 101
Супер е, наред с другите гриловани зеленчуци, с малко балсамико и зехтин, мммм.
Виж целия пост
# 102
Ще опитам
Виж целия пост
# 103
Свинските уши са абсолютен фаворит в Югоизточна България.
В моя град няма кръчма или ресторант да не ги предлага и са основно поръчвани. Харесват се много и са много вървежни.
Даже колкото и да беше гнусно в кухнята, така да ми се приядоха. Тези дни мисля да си угодя.
Виж целия пост
# 104
Грилованият домат е супер.
Заведението не се оплаква от липса на клиентела.
А за предаването ще кажа само - совите не са това, което са!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия