Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Развитие на бебе на 2 месеца

  • 1 026
  • 5

Анкета

Първа осъзната усмивка

Опции:

#майчинство Здравейте! Бебка е на 2 месеца и днес прочетох какво трябва да може да прави! Съответно: да си вдига главичката по корем като е, да се усмихва на мама и тати(не случайна усмивка),да си лапа ръчичките,да гледа в очите като и говориш.. та така от всички тези бебка само си държи доста стабилно главата,нито гука,нито се усмихва на нашите усмивки,нито с нещо мига да и привлека вниманието..от време на време ме поглежда,но докато сменям памперса гледа настрани и си разглежда! Това нормално ли е? Пускам анкета за първата осъзната усмивка,кога се случи при вашите слънчица!
Виж целия пост
# 1
Не се притеснявай, напълно нормално е. За лапането на ръчички е рано, започва чак към края на 3ти месец мисля. И гукането ще започне всеки момент, та чак ще ти писне 😃😃.
Виж целия пост
# 2
Недейте да отглеждате детето си по книга. Всяко дете е различно и едно започва по-рано да прохожда, а друго по-рано. Същото важи за гукане или усмивки. Педиатъра също след тези неща така, че ако има нещо нередно ще ви каже.
Виж целия пост
# 3
Записала съм в дневника- първа усмивка- на месец и 20 дена е бил.
Но да, всяко си е различно- не виждам място за притеснение.
Виж целия пост
# 4
Не сравнявайте вашето детенце с други, то е уникално и неповторимо. То по учебник би трябвало да мога да тичам 200м.,ама не ме чакайте повече от 50м. Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Гласувах за 8 седмици, около 2 месеца беше първата усмивка. Гледа ни, гука, лапа си ръчичките някъде от началото на 3ти месец, сега не мога да му ги извадя от устата. НО за сметка на това пък не иска да лежи по корем и едва изправя глава за кратко и пак я забива... Всяко бебе е различно. Не съм привърженик на схеми и таблици, според мен вторачването в статистики какво трябва да прави едно бебе на еди колко си месеца е по-скоро стрес за на майката.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия