Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

KETO light+

  • 7 316
  • 6
Здравейте! Някой използвал/а ли е този продукт  ,,уж за отслабване" - KETO light+ или KETO eat&fit? Много статии има за него, че е ,,вълшебен прах" за килограмите... 😃 Ще се радвам да чуя Вашите  мнения! А ако има такава тема, моля споделете линк към нея! Благодаря Ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Цяял ден днес ми излиза рекламата му из социалните мрежи😀 Заинтригува ме... Следя темата.
Виж целия пост
# 2
Аз също бих искала да науча повече за продукта .
Следя Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Записвам се и аз Hug
Виж целия пост
# 4
Аз също се интересувам дали има ефект или е поредната глупост 🙂
Виж целия пост
# 5
На мен ми изглежда като поредната глупост. Ако някой иска да отслабне с кето, защо просто не мине на кето? Гледам са цитирали и "Ричард Грут, известен британски специалист по хранене, над 30 години опит". Аз такъв човек не намерих в Гугъл. Не си давайте парите за прахчета, а за качествена храна.
Виж целия пост
# 6
Здравейте, дами! Специално си направих профил тук, заради тази тема, тъй като не понасям измамата. И без да съм пробвала продукта, чийто реклами са заляли социалните мрежи, с много бърза справка можете да се убедите в неистинността на продукта и целия им сайт. Първия скрийншот е от сайта на продукта, където цитират някой Ричард Грут и дори са сложили негова снимка, с бърза проверка на снимката, всъщност виждате на втората снимка кой всъщност е този лекар, който вероятно не подозира за изполването на лика му...  Само от това всички можем да си извадим извода за достоверността на информацията за този продукт. Надявам се да съм ви била полезна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия