Пилешко месо

  • 1 606
  • 17
# 15
Добре де, аз домашно пиле не мога да намеря. Какво ще стане ако дам магазинерско, охладено Wink ?! Само не съм решила на коя фирма да е горкото хвъркато Thinking .

Иначе по темата: първият бульон го направих от един фенер. Близо до нас е цехът на "Happy", кудето приготвят техните мръвки и там продаваха супер фенери с много месо.....Сварих всичко заедно (кости, кожи, месо, имаше и мъничко дреболии), варих около час май, прецедих през тензух и замразих на кубчета. Така вече 3-4 пъти слагам в зеленчуковото пюре и се яде с апетит!!!
Мръвката също смятам да я варя заедно с кожа и кокали и после да почиствам. Но смятам да давам и бяло и тъмно месо.
Виж целия пост
# 16
Цитат на: cheta
Цитат на: anezinis
чудесно е , че си намерила домашно пиле Simple Smile не се притеснявай да го вариш цяло, стига да даваш на бебче само бяло месо(мое мнение е това) Confused

Защо само бяло????


Между другото, съдържанието на желязо е по-богато именно в тъмното месо от бутчетата и изобщо в червеното месо.
Виж целия пост
# 17
Цитат на: Iva_D
Цитат на: cheta
Цитат на: anezinis
чудесно е , че си намерила домашно пиле Simple Smile не се притеснявай да го вариш цяло, стига да даваш на бебче само бяло месо(мое мнение е това) Confused

Защо само бяло????


Между другото, съдържанието на желязо е по-богато именно в тъмното месо от бутчетата и изобщо в червеното месо.


щом казваш, значи е така Simple Smile
а на мен дори тъмното ми е по-вкусно от бялото, което е и доста сухо......
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия