Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пеперудки заради друг

  • 2 872
  • 17
Здравейте,за първи път пиша тук. Почти на 18 години съм и имам приятел от 3 години. Преди доста време с едно момче имахме чуства един към друг но не тръгнахме,опитах с 1-2 момчета след него да имам връзка но ги оставях заради него. След като тръгнах със сегашният ми приятел не общувахме,но  преди месец и нещо той ми писа. Сънувах го от време на време,сещах се за него и се чудех дали да му пиша. В момента той се занимава с едно момиче ии нещата започват да стават сериозни. Обичам сегашният ми приятел и и двамата правим всичко един за друг,но почти всеки ден се караме за глупости. И не само караниците,връзката ни е доста токсична ако трябва да съм честна. Преди доста сме си с поделяли с онова момче и сега също започнахме да споделяме разни неща,дори избрахме заедно подарък за момичето с което се занимава. Проблема е че има моменти в които ми става тъпо когато знам че ще излизат или когато ми прати чат с нея. Кажете случвало ли ви се е,защото моя приятелка казва че щом сме имали чуства и не сме тръгнали, е възможно да се чуствам така защото не сме били заедно и чуствата още да ги има. Той беше казал че аз още съм му тръпка но харесва онова момиче. Не знам какво да правя и ми е гузно.
Пс: съжалявам ако някъде има правописна грешка,но пиша доста бързо и понякога автокоректора ми поправя верните неща
Виж целия пост
# 1
Аз не мисля, че имаш светло бъдеще с нито един от двамата. За настоящото ти гадже, сама си отговаряш защо.

А тази твоя стара тръпка, ако искаше да бъде с теб, нямаше да ти разказва как иска да развива отношенията си с друго момиче. Няма никаква логика в това. Когато искаш да бъдеш с някой и имаш чувства, по-скоро ще демонстрираш, че си готов, свободен и приветстващ отношения с него/нея.
Виж целия пост
# 2
На тръпката му кажи какво изпитваш - така, както на нас. Не бъди удобната приятелка, бъди млада дама, която знае какво да си прави чувствата.
Настоящия го зарязвай, за какво ти е?
Виж целия пост
# 3
Не мисля, че ако другото момче те харесва, ще споделя толкова за връзката си, че и ще те води да избирате заедно подарък за гаджето му. Ехооо! Защо си го причиняваш, когато те кара да се чувстваш недобре - просто се дистанцирай и толкова. Другият вариант е да продължиш да си фантазираш разни неща, които ще ти донесат погрешни очаквания и разочарования.
Виж целия пост
# 4
Защо да го зарязва? По-добре с него, отколкото с оня играч, стария.
Виж целия пост
# 5
От 3 год сте заедно,сега си на 18,значи от 15-годишна си с него.
Според мен не си наясно нито със себе си,нито с мъжете.
Аз бих се отдалечила от двамата и бих помислила за собственото си образование и развитие.
Три години са достатъчно време да си омръзнете и е време за нещо ново,а не за старо.
Виж целия пост
# 6
Зарежи и двамата и мисли за учене и университет!
Виж целия пост
# 7
Учи за университета, където ще срещнеш друго момче, от което може да излезе нещо сериозно. С тези ученически прищевки що време и нерви се пропиляват..
Виж целия пост
# 8
Остави го тоя дето бил "токсичен" и се карате, дори да не се съберете с предишното момче, пишете си, чатвайте, покани го да излезете да гледате коледните светлини пред НДК или там каквото имате около вас. И да стане нещо, и да не стане, голяма работа, тепърва ще се срещаш с още хора. Пеперудките ще си летят, радвай им се, ама се съобразявай и с реалността. Ако някой те обижда не стой с него, а ако някой не те иска не му се натискай толкова, отминаваш и продължаваш.
Виж целия пост
# 9
Лягаш с този, с който имаш пеперудки. Какво толкова го мислиш. Sunglasses
На 18 си нали. Не си на 30-40, няма да се жениш. Sunglasses
Виж целия пост
# 10
Обичала го, но имали токсична връзка, другият си харесвал приятелката, но авторката му била тръпка... Профилактика на тийн проблем в петък вечер.
Виж целия пост
# 11
Връзката със сегашня явно не те удовлетворява. С него нямате любов, а навик. Така че колкото по-бързо се разделите, толкова по-добре и за двамата, понеже навикът е голяма сила и пречи да си живееш в живота и да се отвориш за нови неща.

Доколко има бъдеще някаква евентуална връзка с другото момче, не може да се каже. Той май не гледа на теб като на "тръпка", а като на приятел. Но пък може да се държи така, защото знае, че си с друг. Помисли си дали го харесваш наистина и ако да, признай му и ще се разбере има ли вариант за вас.
Виж целия пост
# 12
Момиче, на 18 си.
Ти от детска възраст си се хванала с някакъв, че и един. Не е лошо по принцип, но е раничко. Така пропускаш много други моменти, няма да имаш възможност да опознаеш себе си пълноценно, да се научиш да бъдеш сама.Зарязвай всички гаджета и се наслаждавай на живота. Граби с пълни шепи, сега ти е времето!
Ако смяташ да си студентка, препоръчвам да си необвързана, поне първите 2 -3 години.
Виж целия пост
# 13
Първите две три години от студентството, през които не трябва да е обвързана не трябва ли да прави секс? Не й ли е тогава времето за това?

Момиче, на 18 си.
Ти от детска възраст си се хванала с някакъв, че и един. Не е лошо по принцип, но е раничко. Така пропускаш много други моменти, няма да имаш възможност да опознаеш себе си пълноценно, да се научиш да бъдеш сама.З арязвай всички гаджета и се наслаждавай на живота. Граби с пълни шепи, сега ти е времето!
Ако смяташ да си студентка, препоръчвам да си необвързана, поне първите 2 -3 години.
Виж целия пост
# 14
И кво като е на 18 задължително трябва да прави редовен секс, щото иначе ще стане дефектна ли?! Много момичета се впускат във връзки, които им носят само негативи, именно заради такива стереотипи. Съгласна съм напълно с Витаминче. Никой не е умрял с един мъж или една жена. И гаджета ще си има авторката, но сега не виждам смисъл да си губи времето точно с тези двамата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия