Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

силиконови апаратчета

  • 1 540
  • 3
здравейте мами,                                                                                                   някоя знае ли нещо за тези апаратчета за коригиране на зъбно-челюстни деформации. А за добър ортодонт който няма да ни съветва да изчакаме израстването на постоянните зъби? вече ни се отразява на говора /става въпрос за дете на 3 1/2год/Благодаря ви предварително!!!
Виж целия пост
# 1
За пръв път чувам, но ще следя с интерес темата, че ме интересува и от професионална гледна точка. Другата седмица съм на зъболекар и ще питам. Скоро мойта зъболекарка е ходила на курс  за лечение при децата. Ще я накарам да провери информацията.
Виж целия пост
# 2
Само съм чувала за тях. Знам че с тях само се спи. Не знам много подробности. Моя приятелка се притесняваше за проблем с дъщеря си, която е на 2г. Понеже в момента водим нашата щерка на ортодонт, бях питала и мисля че ми каза че детето трябва да е минимум на 4г и то пак трябва да я прегледа и да прецени дали е неотложно или не. Честно да ти кажа не си спомням много точно. Мога да я запитам и за вашия проблем, просто за да чуеш още едно мнение, но трябва да знам точно какъв е проблема и какво да питам, защото всеки случай си е специфичен. Може наистина при вас е по-добре да изчакате, особено ако си ходила на повече от един ортодонт и са на едно мнение...  Thinking Не му поставяй сама диагнози на детето, все пак не сме специалисти. А ако попаднеш на някой печалбар, който да му сложи веднага апаратче, само за да ти вземе парите... #2gunfire  Ако искаш напиши ми на лични и като питам ще ти пиша какво ми е отговорила и нашата ортодонтка.
Виж целия пост
# 3
благодаря на logo5ka и stella.ще се радвам ако още някой се включи с мнение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия