За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 28 961
  • 749
# 690
От къде  са закупени тези рингове?
Виж целия пост
# 691
Моя е от Била.....но дали ги има още 🤔. Преди мнооого години го купувах, все още продаваха и порцелан и др домашни потреби.
Виж целия пост
# 692
Станислава, просто го разтягаш максимално. Максимумът на тези рингове е за 30см диаметър.
А ако искам средно положение?
Няма ли разграфено от външната страна с необходимия диаметър. Моят поне е разграфен. Стягаш го до необходимия размер, като регулираш външния и вътрешния кръг. Дано да ме разбра. Blush Ама то не е сложно. Поиграй си и ще стане. Ако се разтваря го стегни с ластик или някаква тел.
Виж целия пост
# 693
От Била го взех, няма разграфено, утре ще видя дали ще мога да го направя
Виж целия пост
# 694
От Била го взех, няма разграфено, утре ще видя дали ще мога да го направя
Внимателно свиваш и затягаш едната скоба, но първи си измери колко см искаш да имаш. Много ползвам подвижен ринг и го купих от Метро и е на Stadter с височина , това е много важно - 9 см. от хубава плътна стомана, то е стоманен лист, но добре направен, качествен и не струваше много.
Виж целия пост
# 695
Моя ринг го бях взела от немски магазин, случайно го видях и го купих. Не беше скъп. Така и не успях да го направя с неговата лента отстрани, но го защипвам с две здрави щипки, от тези за защипване на листове към картон, не мърда.
Виж целия пост
# 696
Моят е като на Марчева и освен скобата използвам хартиено тиксо.
Виж целия пост
# 697
С нищо не стягам, само леко стиснах с клещите регулиращите джаджи, че бяха малко халтави и се отваряше ринга (и трите джаджи, че тук сънена съм отбелязала само двете 🙃

Дори режа блатовете с ринга, според размера който искам, понеже често ги правя в тавата, която е към фурната. Намествам, притискам блатовете и те го  прерязват, ако трябва някъде режа и с ножа, но рядко се случва. Слагам блата в подноса, слагам ринга, донамествам според размера и готово.
Виж целия пост
# 698
Polly, да, стяга се както си показала, но понеже често го ползвам в най-малко положение, все се разтваря моя. Затова двете извити дръжки ги захващам с голям ластик, който ги държи стегнати. Grinning
Виж целия пост
# 699
Колко процента масленост е тази сметана?
Виж целия пост
# 700
20%
Виж целия пост
# 701
Ще стане ли за рецепта за розички за торта в която Сметаната трябва да е 25%или да не рискувам?
Имам и такава, но е готварска
Виж целия пост
# 702
Покажи рецептата, ако  там се иска заквасена 25%, ще стане.
Виж целия пост
# 703
какви са тези розички със заквасена сметана?
Виж целия пост
# 704
Покажи рецептата, ако  там се иска заквасена 25%, ще стане.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия