Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лошо ЦКР и теглене на банков кредит?

  • 1 626
  • 3
Здравейте
Дали някой е попадал в такава ситуация и ако да да сподели дали има изход.
Няколко бързи кредита,които са просрочени Лошо ЦКР но никога не се се е стигало до запор,съдия изпълнител и дела.Дали има банка която би отпуснала кредит за да се погасят вс останали.На постоянен трудов договор.Някой дали му се е усмихнал късмета.Моля споделете.Благодаря!!!
Виж целия пост
# 1
Имате опция за банков кредит чрез посредници, но ще ви е доста скъпо, доста.
Виж целия пост
# 2
Имате опция за банков кредит чрез посредници, но ще ви е доста скъпо, доста.
какво имате предвид чрез посредници?
Виж целия пост
# 3
Банков кредит с лошо ЦКР "през посредници" обикновено означава някой да тегли пари, да ви даде някаква част, срещу което задлъжнявате за доста повече пари към него. Освен ако не ви предлагат "кредит с връзки" чрез човек от банката, което е против правилата и въпросният си рискува малката заплата срещу комисиони, давани на ръка от такива "доволни клиенти".

Може би ще успеете да получите нормален кредит, без такива "посредници", щом сте на трудов договор и просрочията не са толкова големи. Ако искате, пишете ми тук или на лично съобщение. Не предлагам кредити и не обещавам чудеса, мога само да насоча.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия