Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пиша му от фалшив профил?

  • 3 104
  • 61
Мами здравейте,
Аз съм на 25 год той на 39год.
пиша на crush-a си (момчето,което обичам) от фалшив профил….4 години с него от моя си профил общувахме, 2 пъти излезнахме…аз много се влюбих,обикнах го…казвах му го не 1 път но…мълчеше…не ме отряза ,но и не потвърди чувствата ми. После почнах да се държа налудничаво -да му пиша нон стоп, да вдигам скандали-а той не отговаряше-само ги четеше….казвах му-обичам те(първоначално казваше благодаря) , казвах му- ако не искаш нищо с мен ме блокирай-мълчание и не ме блокваше….и така 4 години….накрая от отчаяние го излъгах го  за разни грозни неща ….а не са така…(кой ме би да го лъжа , бяхме пили много на дискотека и го излъгах за да видя реакция…)и ме блокира като прочете това…….и преди обиждах го и всичко и не ме блокирашв но прочете това и ме блокора и всичко свърши дори и чата….преди 2 седмици моя приятелка ми каза да му честитя именния ден от нейния фалшив профил и му…залисах се и 3 дена си писахме супер….той се държеше ок….водихме диалог! А с мен отдавна не е…дори като общувахме не бяхме водили толкова разговор…разбираме се доста от фалшивия профил….дали да му призная,че съм аз…какво да правя….писах му онзи ден в уатсап(моя си номер) -обичам те и винаги ще те-влизал е не го е прочел дори(тоест не го е отворил но го е видял..)…..какво да правя….мисля да спра с фейка но мн ме боли…
Виж целия пост
# 1
Много тъжна история. Просълзих се зверски.
А какво питаш всъщност?
Виж целия пост
# 2
Човека няма интерес към теб.
Забрави го, няма смисъл да правиш каквото и да е ..
Виж целия пост
# 3
Този мъж не те харесва. С налудничавото си поведение съвсем си го отблъснала - постоянното писане и натрапване на несподелените ти чувства освен ненормално, е и тормоз към него. Ако разбере за фейк профила, съвсем ще си потвърди колко не си добре и ще те намрази още повече. Спри да се унижаваш, спри да го тормозиш, и осъзнай колко ненормално е поведението ти. Никой не е длъжен да отвръща на чувствата ти. Това твоето е обсебване, не любов.
Виж целия пост
# 4
Нищо  ,ей така просто пише, цъка, пука емотикони... 😂😂следи...  ,па пише, па следи, па пука емотикони и така... 😂😂😂
Виж целия пост
# 5
Станала си досадна и му е писнало.
Остави го намира.
Виж целия пост
# 6
Много тъжна история. Просълзих се зверски.
А какво питаш всъщност?
дали да му кажа че съм аз във фалшивия профил
Виж целия пост
# 7
Нямаше ли тийнбг или нещо подобно? Темата е за там.
Виж целия пост
# 8
www.teenproblem.com
Виж целия пост
# 9
А, да, благодаря. Точно него имах предвид.
Виж целия пост
# 10
Всеки, който го мисли за ненужно-ДА НЕ КОМЕНТИРА. Благодаря
Виж целия пост
# 11
Не му признавай, че си ти, а се спри и повече не се занимавай с него. Това е абсолютно деструктивно поведение. Той ясно ти е показал, че не проявява никакъв интерес към теб. Какво очакваш, че ще се случи, като му пишеш постоянно? Нищо.
Колкото и да е клиширано - времето лекува. Просто спри.
Виж целия пост
# 12
Как така се разбирате от фалшивия профил, а иначе не?
Преструваш се значи така ли?
Кажи му.
Липсата на отговор от негова страна без да те блокира също е вид агресия. Ако те е блокирал навсякъде, тогава вече е показателно. Давай натам.
Виж целия пост
# 13
Ти добре ли си? Действаш леко налудно. Моят съвет е да се ориентираш към партньори на близка до твоята възраст. Там номерата ти може и да минат.
Виж целия пост
# 14
Досаждане,скандали...Такова поведение би отблъснало всеки мъж.
Не го прави повече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия