Какви ни ги забъркват в Кенар

  • 7 652
  • 118
# 30
Леле, как ще ме амбицирате да ви набавя инфо за производствената хигиена и на други фирми, пък може да ме номинирате в категорията "Най-полезен източник" след като отслабнете драстично и скоропостижно Mr. Green
Виж целия пост
# 31
за арабите е абсолютна истина, че са се празнили  в белия сос знам го от сигурен източник, но всичко е покрито за да не стане международен проблем. Аз ям и от арабите и от кенар вкусно ми е

какво значи сигурен
Виж целия пост
# 32
Човек, който е навътре в нещата и не говори глупости. Това значи сигурен
Виж целия пост
# 33
Човек, който е навътре в нещата и не говори глупости. Това значи сигурен

знеш ли, омръзнаха ми такива сензации и спекулации.
Един бил вътрешен, друг знаел, трети бил навътре. А факти няма. Само приказки.

Нещо лично Peace
Виж целия пост
# 34
Има една приказка - Каквото за цял свят, това и за гол ХАсан (перифразирам).
Не е само в БГ тази потрес;

Специално на "Кенар" продуктите не ги любя; не ги купуваме.
По принцип вкъщи не си падаме по "купешките" манджи/салати.
Обичаме домашно приготвените;
Въпрос на вкус!

В ресторанти се храним; не съм влизала в кухнята им да инспектирам хигиената, задоволявам се с вида на заведението и тоалетната...

Надявам се след време контролът да се затегне/корупцията да намалее (но това е вече за друга тема)

А що се отнася до дюнерите - вкъщи приготвям пиле по арабски, което е вълшебно, затова и не купувам дюнери Grinning
Виж целия пост
# 35
Това с белия сос направо ме съсипа Confused
Егати малшанса - да хванеш спин от ... дюнер?!?! #Crazy

Пипинце, драсни в готварския рецептата на пилето по арабски Praynig, защото обожавам, а дюнер вече надали някога ще мога да хапна Sick
Виж целия пост
# 36
В дюнера,който е до нашия вход,съм се нагледала на гнусотии. Sick
Държат го една моя комшийка(испанка)и един пакистанец.
В кухнята,където се приготвят салатите и хляба е невероятна мизерия.Освен това там има дюшеци,проснати на пода и там спят някои от бездомните приятели на пакистанеца. CrazyПри продуктите.
Хляба как се прави.Той всъЩност прили4а на нашите катми,но те го нари4ат хляб и като такъв го предлагат. hahahaВзема се един огромен леген,който има остатъци от предното месене,прави се бърко4а и запо4ват да го месят.Ако в това време стане нужда да се помага на бара за неЩо,веднага се заема следваЩия джагал.Той естествено г**а си мие,но ръцете не. Mr. Green
А по4истване тая кухня не е видяла,няма и да види.
Ей затова не съм яла там,колкото и да ми се сърди комшийката.Нито пък на други места,където се предлага дюнер,индийска,арабска кухня.Все имам 4увството,4е ни тровят.
Виж целия пост
# 37
 Shocked Ми то май не трябва да ядем нищо  Shocked Аз съм чувала чудеса и за консервните заводи, от работещи там, за лютеници и т.н.  Sick
Виж целия пост
# 38
Мдааа, ще се отслабва, ясно е  Mr. Green
Виж целия пост
# 39
Сигурна съм в това, което пише в статията - лично Заре е разказвал как стоят нещата...аз от там салати не съм купувала никога! Sick
Виж целия пост
# 40
Това с белия сос направо ме съсипа Confused
Егати малшанса - да хванеш спин от ... дюнер?!?! #Crazy


е как ще хванеш спин бре  Joy
дюнера е за ядене
Виж целия пост
# 41
То почти навсякъде е така. Скоро имаше линк за Мак Доналдс отвътре.

...Той естествено г**а си мие,но ръцете не. Mr. Green...
Кефиш ме. Peace
Виж целия пост
# 42
И аз съм чувала за "земната технология" на Кенар, и за белия сос на арабите...затова отавна не ги консумирам, също не ям и пастети, лютеници, кренвирши, съмнителни колбаси...
Виж целия пост
# 43
То почти навсякъде е така. Скоро имаше линк за Мак Доналдс отвътре.

Мхм, да де  Mr. Green, нали точно в нея тема споменах, че и преди сме обсъждали именно Кенар.
Виж целия пост
# 44
Е спагети защо не? И за КФМ се учудих, не че много консумирам колбаси де.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия