П.С. нека не се обвиняваме кой готви, кой не, кой ползва и кой не частна кухня. Аз съм от майките, които и готвят, и поръчват кухня. Малкият яде кухнята, та си облизва пръстите. Частна е и ми я носят до д-то и си плащам за тази услуга, не се чувствам богаташка, но мога да си го позволя и не ми е проблем да дам 6-7-8лв на ден за детето за такова нещо и да ни улесня ежедневието. Храната е вкуса и винаги прясна, разнообразна и се харесва на малкия, което за мен е най-важното. Времето, което си спестявам от мислене на меню, пазаруване специално и готвене го ползвам за разходки и игри. В яслата ще яде от същата кухня и съм спокойна, че ще е по вкуса му и няма да отказва.
Абсолютно. Мисля че всяка майка има желание да готви за детето си, но в даден момент времето все не стига и аз също от другия месец съм записала детето на държавна кухня, именно защото сега времето се затопли и искам да прекарваме повече време навън, освен това детето прохожда и вече е изключително трудно да прекарвам половината ден в готвене (след работа таткото готви понякога).
Наистина не бива да се съдим една друга и пак ще кажа, аз не обичам да се изпада в крайности. Вкъщи не се консумират само био плодове и зеленчуци, както и кейл и брюкселско зеле, но в други семейства се консумира и в това няма лошо. Съобразявам менюто, с това което може да яде детето и така се храним заедно.