Шоколадова торта с рула - стъпка по стъпка!

  • 310 233
  • 1 104
# 1 020
При мен стяга много добре, само един път беше по-течен крема - но трябваше да я превозя при 40-градусова жега през лятото в стара Лада. Макар да беше за 15-ина минути, все пак оказа влияние.
Виж целия пост
# 1 021
Здравейте, момичета! Страхотни майсторски изпълнения разглеждам цял след обед и след малко ще се захващам за първата си торта. Естествено, като всеки новак, имам питанка: може ли да покрия тортата с жълтъчената или белтъчената глазура от точка 1.4. на тази тема? И, ако да, кога да го направя? Вероятно след като изчакам да стегне няколко часа...но аз мислех да я обърна чак утре, защото всъщност ще е за утре вечер!
Виж целия пост
# 1 022
Ами така или иначе трябва да изчакаш да стегне, нали трябва да я обърнеш и тогава да нанасяш глазурата. Глазурата съхне бързо.
Виж целия пост
# 1 023
Виж целия пост
# 1 024
И разрез.
Виж целия пост
# 1 025
Здравейте всички любителки на шоколадовите торти. Най- после се наканих и аз да опитам рецептата и определено много ми хареса. Страшно лесна и много вкусна Simple Smile
Виж целия пост
# 1 026
Ще я пробвам днеска. Единствено ме е страх от желатина. Прочетох цялата тема. Надявам се утре да се похваля . Много красиви торти показвате. kamiii5579 , ива

Виж целия пост
# 1 027
Направих тортата,стана страхотна.Обрах овациите на всички,които я опитаха.Благодаря за рецептата!!!
Виж целия пост
# 1 028
Здравейте. Направих я за 1 юни. Много лесно и бързо се прави. Благодаря за рецептата.   chef  bouquet
Виж целия пост
# 1 029
Здравейте! Рецептата е страхотна, благодаря!


Виж целия пост
# 1 030
Здравейте, от много време чета и експериментирам с рецепти от форума, но все не се решавам да пиша... Сега съм решила за рождения ден на майка ми да направя тортата с рула. Искам да ви попитам може ли за крем да ползвам Пудинг на д-р Йоткер тъй като имам такъв крем а сега съм малко тънка с парите и ми се иска да оползотворя това което имам вкъщи, но ако не може ще купя други продукти за крем... Предполагам че ако е с Пудинг ще трябва да го изчакам да изстине и тогава да напълня купата с рулата??? Извинявам се ако въпросът ми е тъп но много искам да ми се получи тортата че нямам много мегдан за експерименти поради финансови причини. Други години все съм купувала готови торти но сега ми се иска да направя точно тази. Икономична и красива е а изглежда и вкусна. Аз много обичам пудинг-крема  на Йоткер защото не е много сладък, надявам се да стане с него но моля ако вие смятате че няма да се получи, кажете ми,момичета!!! Simple Smile Благодаря предварително и се извинявам ако съм ви досадила с дългия пост но аз съм си така - кратко не мога да пиша...  Embarassed
Виж целия пост
# 1 031
Ще стане и с кремчето,но трябва да свариш две пакетчета.  PeaceСпоред мен не трябва да е изстинал ,даже напротив,да може да поемат рулцата.Пиши за резултата.Не пропускай банана.
Виж целия пост
# 1 032
Много благодаря за отговора и помощта!Непременно ще кажа за резултата Simple Smile но чак на 18ти ще я правя че тогава е празника! Няма да пропусна банана, даже мисля и малини да сложа защото ще отиват на шоколадовия крем! Ще сложа едно пакетче шоколад и едно ванилия но към  ванилията добавям кафе за да стане крем кафе защото не обичам ванилия! Дано да стане добре! Ще докладвам след 18ти а дотогава може още някой да се включи със съветче!  Hug
Виж целия пост
# 1 033
dulcemaria1986, какъвто и пудинг да ползваш си сложи непременно желатин. На такъв пудинг след изстиване аз бих сложила 200мл разбита сладкарска сметана + 3-4с.л. захар. Омекотява нишестения вкус и прави крема лек и пухкав. Успех!
Виж целия пост
# 1 034
Биляна, непременно ще сложа желатин, даже 2 пакетчета за всеки случай. Искам да попитам дали трябва да изчакам крема да изстине и тогава да го сложа в тортата или направо топъл да го сложа?  В голяма чуденка съм за това... Rolling Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия