Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разликата между предменструален синдром и бременност

  • 8 569
  • 23
Какви са симптоми те при бременност и цикъла??
Виж целия пост
# 1
Едното показва две черти на теста за бременност, другото не.
Виж целия пост
# 2
Аз не намерих симптоми.
Виж целия пост
# 3
Няма разлика. В единят случай ти идва в другият -не! Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Еднакви са усещанията. Обичайно разликата е само в наличието или не на менструация. Симптоми при бременност се появяват по-късно, стига да има такава.
Виж целия пост
# 5
Една никога не била бременна, никога няма да разбере симптомите, ама никога. Ще си тъне само в съмненията за болката, гърдите, усещанията.
Виж целия пост
# 6
Ако се познаваше по симптоми, щеше да е прекалено лесно. Wink Просто изчакай, то ще си покаже.
Виж целия пост
# 7
Единствено по болките в гърдите, но аз нямам никакви подобни болки преди цикъл, та за всеки и е индивидуално. 3 бременности съм засичала преди датата на МЦ.
Виж целия пост
# 8
В начална бременност усещанията са като при ПМС, да, не може да се каже твърдо. Изчакай си поне деня или 1 ден закъснение и прави тест, по-рано няма смисъл.
Виж целия пост
# 9
Аз пък открих разлика във вида крампи. При ПМС са както при мензис, тоест на пулсации, някак си стягащи. Когато забременях беше по-различно, бяха по-леки и някак си сякаш нещо се разтягаше, а не точно като крампи, не беше болезнено и минаваха като седна или си почивам. Гърдите също ме болят много повече и са чувствителни дори от вода.
Виж целия пост
# 10
Троле, още коолко теми и безмислици ще пуснеш? За толкова години, ако наистина искаше бебе, щеше да се интересуваш от репродуктивни специалисти и да си обиколила няколко, а не да питаш как да разбереш дали си бременна или ти е ПМС, щото те наболял "корема" или "стомаха".
Виж целия пост
# 11
Няма никаква тотална разлика. Единствено ходех по често да пишкам през нощта иначе всичко ми беше едно и също.
Виж целия пост
# 12
Момичета, болката в кръста дали дава индикация, че нещо се е захванало? Иначе имам сутрин леки болки като от ПМС, много ми се пие вода нощем и гърдите ми са леко подути. Но взимам дуфастон, може и да е от него. Кръвно изследване ще правя в понеделник, 13 дни след О, но просто вече нямам търпение!
Виж целия пост
# 13
При мен разликите бяха следните - обикновено гърдите ме болят много и 1-2 дни преди да ми дойде болката започва да отминава. И сега стана така, само че след това се появи отново и започна да се увеличава. Имах крампи около датата и три дни след това(до днес включително), но са от време на време за около 30тина минутки.
Виж целия пост
# 14
Здравейте! На 16.02.22 ме правиха операция от ендометриозна киста. След операцията ми дойде цикъл и след цикъл лекарят ми изписа противозачатъчни Белара и ги пих до към началото на април. От този месец започнахме с опити за бебе. Последната менструация беше на 30.04 до 06.05. Овулацията ми мина, но вчера получих някакви спазми и болки в кръста(таза). Оприличавам ги като тези преди цикъл, но за цикъл имам още 2 седмици така да се каже. Спазмите отминаха, но кръста си продължава да боли. Телесна температура преди 2 дни точно 37,а снощи 36.8 36.9. Според вас на какво може да се дължи и дали има връзка нещо с ранна бременност или?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия