Торта с гъби и топено сирене

  • 4 584
  • 25
# 15
Мерси за рецептата. Изглежда е голяма вкусотийка. Ще я направя още този уикенд.
Виж целия пост
# 16
marulka_s мерси за рецептата, хареса ми наистина, но моите гъби не се усещаха в тестото, настъргах ги, може би трябваше по-едри да ги нарежа. Но не е проблем, особено с различната украса се хваля пред всичките приятелки  Mr. Green
Виж целия пост
# 17
Гъби, сметана и топено сирене са ми едни от най-любимите продукти! И аз ще я правя  тази тортичка, то се е видяло!
Виж целия пост
# 18
marulka_s, случайно влизам в тази тема, защото аз рецептите с гъби обикновенно ги прескачам(не ми понасят гъбите)! И какво виждам - ооо, красота! #Crazy Много идейна тортичка! bowuu Сега ще мисля с какво да заменя гъбите... newsm78

ПС: Ти работиш с чехи? А учила ли си чешки?  Hug

ПСС: Кефиш!  bouquet
Виж целия пост
# 19
marulka_s, случайно влизам в тази тема, защото аз рецептите с гъби обикновенно ги прескачам(не ми понасят гъбите)! И какво виждам - ооо, красота! #Crazy Много идейна тортичка! bowuu Сега ще мисля с какво да заменя гъбите... newsm78

ПС: Ти работиш с чехи? А учила ли си чешки?  Hug

ПСС: Кефиш!  bouquet

Учила съм да, завърила съм славянска филилоги, чешки и словашки и през последните 9 години си изкарвам хляба с чешкия. Иначе благодаря за похвалата, а относно гъбите не знам какво ще се получи ако ги замениш с маслини. newsm78
Виж целия пост
# 20
Това изглежда превъзходно!!!Благодаря за чудесната идея - обожавам гъби и топено сирене!!!Дано успея да я направя така красива като теб........
Виж целия пост
# 21
аз пак да питам...реда на продуктите за тестото има ли значение и с миксер ли се разбива?  newsm78 аз я напрaвих пробно,но не ми се надигна тестото и затова го разрязох наполовина-на два полумесеца и така я оформих.стана много вкусна и красива. пак ще я направя за празниците и смятам да експериментирам с крема.   chef
Виж целия пост
# 22
страхотна идея - ще я направя обезателно, но ще добавя и маслини и моркови....
Виж целия пост
# 23
аз пак да питам...реда на продуктите за тестото има ли значение и с миксер ли се разбива?  newsm78 аз я напрaвих пробно,но не ми се надигна тестото и затова го разрязох наполовина-на два полумесеца и така я оформих.стана много вкусна и красива. пак ще я направя за празниците и смятам да експериментирам с крема.   chef


Ами може и с ръце да се размеси, но по-добре с миксер, защото става рядко тесто, а не знам защо не е бухнало, нали сложи бакплувер? Радвам се, че ти е харесала и дано следващия път да стане още по-добре.

страхотна идея - ще я направя обезателно, но ще добавя и маслини и моркови....

Това е хубавото в кулинарията, че всеки може да експериментира. Предполагам, че ще се получи добре.
Виж целия пост
# 24
marulka_s, Grinning
Тортата изглежда великолепно Hug
Ще я направя и аз Grinning
Виж целия пост
# 25
Аз току що я направих, не съм я пробвала още, обаче блата стана много тънък, около 1 см. и при мен не се надигна, а сложих бакпулвер  Sad
И тъй като няма как да отрежа толкова тънък блат залях отгоре крема.
За вкуса ще докладвам по-късно  Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия