Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КУХНЯ ОТ МЬОМАКС-НИКОГА ПОВЕЧЕ!а

  • 2 229
  • 10
Здравейте,
Искам да изразя дълбокото си разочарование от магазини Мьомакс.
Поръчах си кухня за 6500лв, модел Тренд. След месец и половина беше доставена и в последствие монтирана, като плоскостите са с различни размери! Крайната плоскост на кухнята е с по 2 см отгоре и отдолу по-дълга! Безумие! Вратичките се разминават почти навсякъде с по 0.5-1см. На всичкото отгоре вратичката под мивката беше по-голям размер. Направих рекламация, от която ми признаха единствено вратичката. Взеха я за ново производство, след месец докараха вратичката с грешно монтирани панти! Хайде още една рекламация и още месец чакане за нова вратичка. От тогава чакам два месеца и половина. Звънях им по  телефона и се държат крайно нелюбезно! Такова отношение не съм виждала в нито една мебелна фирма!
Поръчвала съм си и други мебели от Мьомакс, но това преля чашата!

КАЧЕСТВОТО НА КУХНИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ОТГОВАРЯ НА СУМАТА, която платих 6500лв.!

Пълно разочарование!

Ако някой иска, пращам снимки на л.с.
Виж целия пост
# 1
и нашата кухня е от същия магазин
Доволни сме от нея, но като я поставяха, ако не бяхме вкъщи щяха да я направят на две-три, но заради нас си играха цял ден и на следващия дори имаха да довършват.
Тогава и при нас се наложи рекламация на една част, понеже барплота беше по-къс от необходимото. За 1 месец дойде новият, който вече беше точен и пак идваха да го поставят.
След 3 години мога да кажа, че кухнята няма проблем освен че частите на ъгълчетата на перваза на места се отлепиха.
Отношението на продавач-консултантите в магазина е на ниво, но на всички останали по веригата е под всякаква критика. Никакъв къстъмър съпорт нямат.
Съжалявам, че при Вас е било дори още по-зле
Виж целия пост
# 2
Благодаря за споделеният опит. Не съм ги чувал, но ако попадна на тях, ще ги подмина задължително!
Виж целия пост
# 3
Ние си купихме диван от тях. Трябваше да го доставят за един месец, стана готов след 50 дена. Когато го получихме, и двете възглавници се оказаха изцапани. Хайде рекламация... е вярно, оправиха ги.
Но не е сериозно това.
Иначе много харесвам магазина.
Виж целия пост
# 4
Нищо лошо не съм купувала от Мьомакс, вкл. кухнята ни е оттам и е на над 10 години вече. Претърпя местения, преправяния, единствено нов плот взехме при смяна на жилището и съответно и смяна на формата на кухнята, за което Мьомакс, разбира се, нямат вина. Wink

Мьомакс работи с много марки, нашата е Nobilia, уредите ни ги дадоха буквално за без пари.

Наистина нямам от какво да се оплача, и други мебели и аксесоари сме взимали оттам и винаги съм била доволна.

Живея и пазарувам в Мьомакс Германия, познавам и други хора около мен, които са доволни от магазина.
Виж целия пост
# 5
Стана ми интересно каква е тая кухня 6500 лв и отворих сайта - нито модела намерих, нито такива цени.. ама може би и аз не виждам нещо правилно.
Сами си правим мебелите - последно кухня на свеки творихме, без уредите ни излезе около 1500 лв с обков, плоскости, плот, всякакви  подробности.
Предполагам в монтажа е проблема с тези разминавания 0,5-1 см, а вратичките се регулират от пантите във всички посоки. Но това е доста играчка и явно набързо са ви претупали Simple Smile
2 см разминаване в крайната плоскост не разбрах какво е Simple Smile Ама и това е от монтажа, най-вероятно. Понякога самите стени не позволяват чист монтаж, като по картинка. Но и това е вече воля на майсторите колко ще се занимават. Всичко може да се преправи и на място.
Виж целия пост
# 6
Mисля, че снимките трябва да са качени в темата, ако потребителката наистина иска да предпази потенциален техен клиент да попадне на ниско качество. Иначе темата серизно "увисва".
Виж целия пост
# 7
Обърнете се към КЗП, може да има по-голям резултат рекламацията ви.
Виж целия пост
# 8
Няма ли вариант да си извикате свой доверен майстор, който да оправи нещата за Ваша сметка? Не е честно така, тъй като грешката не е Ваша и би следвало да си я оправят от магазина, особено при сумата, която са взели, но поне така няма да Ви дразни и всичко ще е наред. Мен вече ме е страх да купувам мебели, защото знае ли човек какъв боклук може да излезе и дали ще може да си върне парите после… 🙁

Живея и пазарувам в Мьомакс Германия, познавам и други хора около мен, които са доволни от магазина.

Ето тук е разковничето.

Нямам опит с Мьомакс конкретно, но много марки доказано пробутват боклуци в Източна Европа и то на цени като за Западна или няма контрол и компаниите са побългарени, така че нищо не би ме учудило.

Стана ми интересно каква е тая кухня 6500 лв и отворих сайта - нито модела намерих, нито такива цени.. ама може би и аз не виждам нещо правилно.

Много често не всичко от сайта е в магазина и не всичко от магазина е в сайта.
Виж целия пост
# 9
Ето ги кухните Тренд, които са си супер. https://moemax.bg/vertico-trend
 Синът и снахата имат такава от 2018 г. и  втора от 2019 г. в друг апартамент. И двете нямат забележки. При монтажа на първата имаше сгрешен размер на барплота, но го преработиха и монтираха наново. Мьомакс в България е аутлет на АЙКО и мебелите са техни модели. Нямам идея дали имат нещо общо с Мьомакс в Германия. А това да си сглобяваме кухни сами, ама моля Ви се, това не е лего и не бихме си го причинили вкъщи. Има си хора и фирми за това. Не сме учили за дърводелци и мебелисти. Затова избягвам и Икеа.
Виж целия пост
# 10
Ние също сме много доволни от Мьомакс. Коректни са и имаме общо 4 техни кухни. На свеки е най-стара и не е мръднала за 5-6 години. Нашата е най-нова, на 2 години, и за тези пари си е супер. Същата конфигурация в Икеа излизаше по-скъпо, за по поръчка да не говорим.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия