Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ 41

  • 27 500
  • 758
# 750
И аз щях да питам дали е ролка .Чудесно изглежда .А за обликът на прозорците с шпроси в комбинация със синьото ...какво да кажа   Heart ...толкова съм пристрастна .Това бе от най-любимите ми неща в английските къщи -прозорците ,дървените елементи около тях ,в едно с дървените таванни корнизи и первази .
Виж целия пост
# 751
Комарникът е ролетен, събира се настрани. В средата има сложен допълнително разделител, където се закрепва при половин отваряне. Има 3 дупчици в момента и там ще се сложат Тапички, но нямах търпение да се похваля. Размера е 150 на 200 см около.
Виж целия пост
# 752
Уникален е комарника!
Виж целия пост
# 753
Здравейте!
Ние сме и на тема дограма.
Дали някой от вас е слагал външен и вътрешен перваз на прозореца?
Аз искам вътрешни первази, но не искам да стърчат напред, а да са с дължината на зида и да свършват, без сантиметри извън стената. Има ли такова животно?
Бихте ли споделили при вас как са изпълнени със снимки?
Благодаря!
Както си ги поръчаш/направиш така ще са, може би зависи от какъв материал желаеш също така. Със сигурност от дърво и камък няма да имаш проблем.
Друг е въпроса, че ако нещо текне, ще е и по стената директно.
Виж целия пост
# 754
Здравейте! Някой скоро получавал ли оферта от строителна фирма? Колко струва сега заготовка желязо на място с включен труд? Същото ме интересува и за бетон и за кофраж.
Виж целия пост
# 755
Аз влизам да се похваля със снимки от готовият проект, външно. Не мислех, че ще ни отнеме една година, но ето факт. В главата ми представа беше за гладко и безпроблемно планиране , но…..
Скрит текст:Скрит текст:
Виж целия пост
# 756
Поздравления! Ако не е тайна колко квадрата е и имате ли оферта за цена? И от какви материали ще е ? Благодаря
Виж целия пост
# 757
Вики , много е красива! Поздравления! Има сходна визия с тази на К.ivanov .
Виж целия пост
# 758
Направих НОВА ТЕМА, понеже май ни предстоеше заключване Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия