ПолЗвате ли раклет?

  • 9 043
  • 51
# 30
Може би пуши, ако метнеш сурово месо, особено ако има тлъстинки...
Честна дума ние такова не сме пекли до сега.
По-добре да запчеш някоя шунка (prosciutto crudo), бекон или ростбиф, които нямат нужда от същинско печене.
Ние специално печем заленчуци - главно тиквички и патладжани на филийки, гъби също.
Калинка добре е показала Crazy Сосчетата са много ключов момент!

А като сме отворили тая тема Flutter ...........
Тук има ли фенове на шиноаз?  chef
Май и това е швейцарско... Всъщност нали раклетът е швейцарско чудо?
Виж целия пост
# 31
А като сме отворили тая тема Flutter ...........
Тук има ли фенове на шиноаз?  chef
Май и това е швейцарско... Всъщност нали раклетът е швейцарско чудо?


Има, има..., но го ядем рядко  Sad много скъпо ми идва месото
Виж целия пост
# 32
Май и това е швейцарско... Всъщност нали раклетът е швейцарско чудо?


e, e Grinning.....
Виж целия пост
# 33
Май и това е швейцарско... Всъщност нали раклетът е швейцарско чудо?


e, e Grinning.....

това нали е Fondue?? Или пак нещо ново newsm78 Питам защото това "шиноаз" не го бях чувала до сега....
Виж целия пост
# 34
точно Фондю е Party.....и а3 не сьм чувала Шиноа3  newsm78.....
Виж целия пост
# 35
Ма къде от раклет стигнахте до китайско фондю Simple Smile
Chinoise е китайско на френски - тьнко нарязани месца (продават ги готови на рулца) се боцват и топят във врящия бульoн докато се сварят. Мисля не е швейцарско, ама да ли наистина е китайско, нинам.


За раклета - нямаме такова нещо. То обикновено е за 6, а то само ние скоро ще сме 5, 1 баба още и сме се изчерпали. Пък и децата не го ядат, та мотивация няма. Обичам картофи запечени със сирене/кашкавал, ама като правя - цяла тава и за гости не ми се свиди да направя повечко.
Виж целия пост
# 36
Ма къде от раклет стигнахте до китайско фондю Simple Smile
Е що, имат си общи черти двата уреда Wink и двата се слагат на масата, и при двата оставаш гостите да си готвят сами, и двата омирисват къщата  Laughing
Виж целия пост
# 37
За раклета - нямаме такова нещо. То обикновено е за 6

ima i 3a 8, Megi  Hug
Виж целия пост
# 38
За раклета - нямаме такова нещо. То обикновено е за 6

ima i 3a 8, Megi  Hug

И кво ще каним само още 3ма - даже за family с 2 деца не става. Аз вече готвя c тави, даже и те не ми стигат Simple Smile
След време се виждам да си купим и някой по-професионален казан. Къде ще се бъзикам с тия мижитурки. Simple Smile

Виж целия пост
# 39
E това вашето на нищо не прилича  Naughty Остава да обсъдите и фондюто с шоколад

Не можахте ли да отворите тема за тиквичките и спанака и приготвянето им на пара, а?


Горките хора дето се мъчим да отслабнем, а погледа ни е все в тази тема???  Laughing Laughing Laughing


Виж целия пост
# 40
E това вашето на нищо не прилича  Naughty Остава да обсъдите и фондюто с шоколад


Ооо, ммм фондю от шоколад. Ние така наскоро изядохме великденските зайци - стапяш в купичка на водна баня и с плодове и бисквитки мммм. Зайците бяха от тъмен шоколад и стана по-вкусно от готовото дето го продават, тъй като в него има повечко мляко.

Иначе то пара, спанак, какво да му обсъждаш - всичко си е ясно. Simple Smile

Успех с машинката и да ни си купуваш ни раклет, ни cachelon Simple Smile
Виж целия пост
# 41


Успех с машинката и да ни си купуваш ни раклет, ни cachelon Simple Smile


Ма какъв успех Embarassed Имаме такава машинка от няколко години, ама си стои кротко на топличко в мазето (до тази за спагети и още разни други джаджи) но страно защо няма кой да се сети да извади  Mr. Green
Виж раклета и фондюто често влизат у употреба.
Виж целия пост
# 42
Ма къде от раклет стигнахте до китайско фондю Simple Smile
Е що, имат си общи черти двата уреда Wink и двата се слагат на масата, и при двата оставаш гостите да си готвят сами, и двата омирисват къщата  Laughing
Joy
Ето Биба колко добре го е казала. Точно затова ми хрумна и за шиноаз Wink

Chinoise е китайско на френски - тьнко нарязани месца (продават ги готови на рулца) се боцват и топят във врящия бульoн докато се сварят.
Ахам, Меги, точно така е Grinning Бульонът мисля, че е най-обикновен телешки.
Ние веднъж импровизирахме с едно сурово месо, нарязано на тънки филийки, т.нар. 'карпачо' и сами си го навивахме на рулца, преди да го топнем. Не помня да ни е било скъпо така, а пак си беше много вкусно Peace
Ние всъщност нямаме такъв уред, при приятели сме яли, та имам няколко питания...
Това котле за шиноаз и котленцето за нормално фондю от топено сирене едно и също ли е? Значи е мултифункционално котленце, така ли? Laughing
Питам, щото примерно бихме си купили и такова, ама да не излезе, че има разлики и трябват две различни тенджерки Crossing Arms
А фондюто от сирене с какви сирена се приготвя? Пак ли си има специални, както си има за раклет примерно? А как и с какво се хапва?
Виж целия пост
# 43
Абе хора,срам нямате ли,напълни ми се устата със слЮнка   Crossing Arms Naughty Blush
Раклет нямам,но последно го ядохме в Швейцарско и уреда беШе то4но като този,дето е постнала Катя с реотан4ета отгоре и вани4ка за сиренцето отдолу.
Сиренцето беШе божествено в комбинация с картофи,кисели крастави4ки,карфиол,4уШки и тям подобни турШиени изкуШения. Blush
ФондЮ си имаме от скоро и го оби4ам и в соления и в сладкия вариант  Blush
Пиколинка,ние го правим с фонтина,формаджо латтерия или подобни меки сирена,които лесно се разтапят.
Дали тази ве4ер да не хапнем едно фондЮ,4е и без това се 4удех какво да готвя  Twisted Evil
Виж целия пост
# 44
Абе хора,срам нямате ли,напълни ми се устата със слЮнка   Crossing Arms Naughty Blush
Ми що се разхождаш по такива теми, като ти е слаб ангелът? Twisted Evil

Пиколинка,ние го правим с фонтина,формаджо латтерия или подобни меки сирена,които лесно се разтапят.
Дали тази ве4ер да не хапнем едно фондЮ,4е и без това се 4удех какво да готвя  Twisted Evil
А с какво го хапвате фондюто? Хапчици хляб ли топите? ... А разните му там гарнитурки какви са?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия