Любими и разочароващи ресторанти в София

  • 67 403
  • 661
# 75
Е, различни хора - различни вкусове, нормално е. Обаче не знам как може еклер за 5 лева да впечатлява с цена, а парче торта за 10 да е ОК.
Виж целия пост
# 76
Tea в Изток .
Виж целия пост
# 77
Скоро не съм яла торти в Росичето. Последно пих уиски там. Определено се изненадах от цените в Хлаб и Соул, при положение, че редовно купувам скъп хляб и баници от други места.
Виж целия пост
# 78
Харесвам  Цукерня Савенко. Обслужването на Вила Росиче и оскъдните наличности от иначе голямото меню ме отказват да го посещавам в последно време.
Виж целия пост
# 79
Kostis са добри, но не е особено уютно.
Виж целия пост
# 80
Харесвам  Цукерня Савенко. Обслужването на Вила Росиче и оскъдните наличности от иначе голямото меню ме отказват да го посещавам в последно време.

Мен цените ме отказват. Те май не познават парите
Виж целия пост
# 81
Понеже съм работила в сферата на сладкарството, искам да защитя цените на продукцията.Така наречените бутикови сладкарници работят само с пресни продукти, без полуфабрикати.Колкото и да се взимат цени на едро, виждате какви са в магазина цените на основните продукти.Няма как да излезе ниска себестойност като на големите вериги сладкарници, които имат поточни линии и големи цехове, според мен работят и с полуфабрикати.
За да се самоиздържат, а и все пак да се изкарва и печалба от труда,  ценуте няма как да са ниски.И последно искам да добавя, че трудът е доста- физически, на крак.Професията на е лесна, само отстрани изглежда романтично. Simple Smile
Беше ми хоби да правя торти, но никога не бих го превърнала в бизнес, защото е доста трудоемко е времеемко.
Виж целия пост
# 82
Tita Cakes, но не мисля, че са бюджетни. Brimeks преди бяха доста стандартна сладкарница, напоследък са се ъпгрейднали значително. Мисля, че като цени са прилични. 

За Вила Росиче нищо хубаво не мога да кажа. На мен дори са ми прехвалени и не си заслужават парите.
Виж целия пост
# 83
Бримекс не ми харесват, само фасона са им напудрили, иначе са си все същите полуфабрикати и консерванти.
На Kostis ми харесват сладките и соленките, но тортите  са ми малко безвкусни.

Но сте прави, че наистина са кът хубавите сладкарници в София.  Почти всички са да си вземеш за вкъщи или ако има места за сядане са някакви сбутани.Този, който открие нещо с качестени сладкиши, добро обслужване и прилични цени няма да може да се отърве от клиентела.
Виж целия пост
# 84
В допълнение - изборът от десерти в ресторантите е отчайващ. Крем-карамел, палачинка, сладолед... евентуално тирамису. Не е чак толкова трудно да се приготви приличен пресен десерт. Знам, че ако има истинско масло, сметана, мляко, продукти, няма как да е жълти стотинки.
И още нещо - аман от бланширани картофи, аман!
Виж целия пост
# 85
Абсолютно съм съгласна, че хубавите неща струват скъпо, лично аз съм свикнала да давам над 100 лева за торта за рожден ден за 10-15 човека, както и да купувам хляб и банички на по-високи цени. Щом съм се облещила над нещо, значи е имало за какво.
Виж целия пост
# 86
Всъщност въобще нямах теб предвид, някой после беше писал за Цукернята.И като човек, работил в сферата, исках да кажа, че цените са логични, а не силно преувеличени.
Виж целия пост
# 87
Ясно де, просто си говорим.
Виж целия пост
# 88
Понеже съм работила в сферата на сладкарството, искам да защитя цените на продукцията.Така наречените бутикови сладкарници работят само с пресни продукти, без полуфабрикати.Колкото и да се взимат цени на едро, виждате какви са в магазина цените на основните продукти.Няма как да излезе ниска себестойност като на големите вериги сладкарници, които имат поточни линии и големи цехове, според мен работят и с полуфабрикати.
За да се самоиздържат, а и все пак да се изкарва и печалба от труда,  ценуте няма как да са ниски.И последно искам да добавя, че трудът е доста- физически, на крак.Професията на е лесна, само отстрани изглежда романтично. Simple Smile
Беше ми хоби да правя торти, но никога не бих го превърнала в бизнес, защото е доста трудоемко е времеемко.

Е да де ама във вила росиче се съмнявам бякой да прави тортите сам с предни продукти всеки ден. Тортите са си винаги еднакви затова според мен си имат поточна линия, а като съдя по вкуса определено са от полуфабрикати което не оправдава цената от почти 10 лв на парче
Виж целия пост
# 89
И колко трябва да е едно парче торта, за да е хубаво и да не фалират, 15 или 20лв, явно за 9-10 не става.
Само цените се вдигат, качеството не.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия