Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Заповядайте под шапитото на "Колозеум" и се потопете в магията на цирка!

  • 2 855
  • 78
🐪 Вече 16 г. „Колозеум" е синоним за семеен цирк с традиции, качествена програма,  всеотдайност, упорит труд, много дисциплина и страст.Цирк „Колозеум" е създаден през 2006 г. от цирковия артист Момчил Колев, завърнал се в България за кратка ваканция след 3-годишно турне с най-големия цирк в САЩ – „Ринглинг Барнуим енд Бейли“. Завръщането му обратно в Америка се отлага, след като среща любовта в лицето на Лукреция Малеволти, шесто поколение цирков артист. Момчил решава да създаде свой собствен цирк в България с идеята да подсигури стабилно бъдеще за семейството си и да вдъхне свеж полъх и ново виждане на цирковото изкуство в България.Момчил и Лукреция вярват, че циркът е забравено от много българи изкуство, и имат желанието да го възродят и разпалят обичта у тези, които вече не го помнят, или у малчуганите, които изобщо не са го познавали.

"Не бъркайте думата „цирк" с нещо грозно и пошло! Възпитайте у децата си обич и уважение към цирка, защото то е истинско, чисто, с рискове и неподправено изкуство. А изкуството е храна за душата!"🐪 Потопете се в магията на цирка и се забавлявайте с изключителната програма, съставена изцяло от български артисти от най-високо ниво!

🎪 Не пропускайте да видите „Колелото на смъртта“ – една от най-прочутите циркови атракции в света, изпълнявана от Роси и Марио Валдемар – майка и син, познати на зрителите на малкия екран и от участието си в „България търси талант“.

🎪 За любителите на силните усещания цирк "Колозеум" е подготвил за първи сезон и номера "Глобусът на смъртта", който несъмнено ще вдигне адреналина на всеки любител на бързите и яростни скорости!

Очакват ви още:
🤡 клоунада
🎪 фокуси
🎪 джигитовка
🐪 дресура на коне, понита и камили
🤡 много смях, веселие и..., разбира се, захарен памук!


Включете се в играта и спечелете!
🐪Харесвате ли цирковото изкуство и кога за последно се насладихте на разнообразната и весела програма?  Споделете с нас мил спомен, който свързвате с цирка от вашето детство или това на детето ви.

На 9 май ще изтеглим 10 победители, които ще спечелят двойна покана за представлението на цирк "Колозеум".
 

https://www.colosseum.bg/
Цирк "Колозеум" във Фейсбук
https://www.instagram.com/circuskolozeum/

Моля, запознайте се с общите условия на играта ТУК.
# 1
Много харесвам цирка, той е съвременната приказка и свят пълен с усмивки и страхотни преживявания. За последно бях на цирк преди 5 години и беше страхотно. Радвахме се всички и нямаме търпение да усетим пак тази магия. Винаги съм свързвала цирка с моя татко, който винаги ме водеше като малка, когато имахме възможност. Купуваше ми захарен памук и беше страхотно. Може да го заведа аз сега, за да върна страхотните спомени. Желая здраве на всички ви, весели моменти и незабравими емоции.
Виж целия пост
# 2
Да харесвам цирка, защото  е весело и забавно. С децата бяхме миналото лятото  за последен път и не им се тръгваше. Играеха с дресирани кучета.
Виж целия пост
# 3
Обичах да ходя на цирк като дете ,а сега на свой ред водя децата си.Обожаваме клоуните, акробатиката и дресираните животни и винаги с удоволствие си спомняме за веселите случки от преживяването ни в цирка.
Виж целия пост
# 4
Обичам цирка, както аз, така и детето ми Simple Smile Всеки път когато има цирк в града го посещаваме. На малкия са любими номерата с животните, а аз харесвам най-много акробатите.
Всяко представление ни е любимо Heart
Виж целия пост
# 5
Преди много, мноооого години, когато бях малка повечето време живеех на село с моите баба и дядо. Веднъж, когато баща ми дойде ни каза(на мен и брат ми), че след няколко дни ще ни водят на цирк, който е дошъл в родния ни град. Това щеше да е първият ми досег с това изкуство. Толкова бях щатлива и ентусиазирана, че след бързото изяждане на обяда си(нещо нетипично за мен) се озовах в другата стая с огледало и ножица в ръката. Подстригах си бретона, за да съм красива. Е, не бях красива. А баба ми май получи паник атака (ако тогава се е знаело за тях Simple Smile ). Нейните притеснения бяха, че в съшия ден трябваше да ни снимат мен и брат ми във градското фото, баба да изпрати снимките на чичо ми(по това време работник в СССР) по пощата и от тях да бъдат създанени някакви супер цветни и модерни по това време портрети. Е, нищо от цирка не си спомням, освен антракта, за да вдигнат решетките за страшните животни, но все още имам снимките с крив бретон, който винаги ще свързвам с първото ми отиване на цирк.
Виж целия пост
# 6
Много харесвам цирковото изкуство и се възхищавам на уменията на артистите. Последно водих детето на цирк и ми харесаха всички номера. На него му направиха най-голямо впечатление акробатите.
В детството ми имаше и дресура на диви животни и те ме впечатляваха най-много.
Виж целия пост
# 7
Отдавна не съм ходила на цирк, а много го обичам! Връща ме в детството, когато дядо ми ме водеше редовно през лятото. Цирковете бяха големи, представленията дълги, имаше всякакви животни (както mariat е написала, в антракта поставяха решетките за лъвовете и тигрите), акробати, клоуни. Днес като чуя някоя от мелодиите, които пускаха по време на представленията и ме наляга една носталгия...
Виж целия пост
# 8
Цирковото изкуство е нещо много интересно и трудно. Харесвам най-много дресурата с животни и  клоуните. Като дете рядко ме водеха на цирк, но спомените ми са вълнуващи.
Виж целия пост
# 9
Много харесвам цирковото изкуство,защото ме забавлява,разтоварва и зарежда положително.Спомням си като на живо представление с пудели в зала Универсиада през 90-те години,когато ме заведоха за пръв път на цирк.
Последно водихме синът ни преди 2 години в Поморие на цирк.Понитата му харесаха най-много и акробатичните номера( той е спортист все пак ✌️). С удоволствие бихме отишли семейно на цирк отново🍀
Виж целия пост
# 10
Харесвам цирка, това е магия, спираща дъха. До дома ми има площадка, на която разпъват шапито циркови трупи. До работното ми място, на стадиона, също има гостуващи трупи. Ходя при всяка възможност, а при животните ходим преди представление и ги гледаме отдалече. Децата са очаровани, ние, възрастните, също.
Виж целия пост
# 11
Обичам цирковото изкуство и с удоволствие водя и децата ми. За нас циркът е  - смях, забавление, акробати, магьосници. За съжаление последните две години не сме били на цирк.
Виж целия пост
# 12
Много харесвам църковото изкуство, по което е запален и моя син. Винаги, когато има цирк в града, ние сме там. Последно сме ходили преди 2 години, много харесваме акробатиката и фокусите! Много ще се радваме да посетим и цирк "Колозеум", защото не сме ходили на него!
Виж целия пост
# 13
Циркът от моето детство свързвам с клоуните и дресурата на животни, тях най-ярко помня, както и едни фунийки с крем, които продаваха на входа Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Много харесвам цирковото изкуство, за мен всяко представление, на което съм присъствала е незабравимо изживяване, дори театъра не може да извлече толково емоции на душата. За съжаление за последно се насладих на това изкуство в моето юношество. Време е да запозная синовете си с него, вече мисля са достатъчно големи.
Мил спомен имам от едно представление в малък гостуващ цирк в Костинброд, бяхме предимно деца и хората ни забавляваха дълго след приключване на програмата, усещането беше все едно сме част от самата програма, уникално беше.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия