Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КАУФЛАНД - тема 57

  • 29 760
  • 761
# 750
Ягоди, череши и други сезонни плодове и зеленчуци купувам предимно от пазара - обикновено са по-евтини от Кауфланд, а и по-вкусни.
Миналата година си бях харесала една жена с разкошни хрущялки на пазара, два месеца почти всеки ден ходих да си купувам череши от нея.
Виж целия пост
# 751
Ягоди в събота от пазара купих за 3.50 прекрасни, тази цена в К. не ме изкушава изобщо, защото като вкус не могат да се сравняват изобщо.
От кой пазар?
Виж целия пост
# 752
Ягоди в събота от пазара купих за 3.50 прекрасни, тази цена в К. не ме изкушава изобщо, защото като вкус не могат да се сравняват изобщо.
От кой пазар?
Перник
Виж целия пост
# 753
Ягодите са на една и съща цена тази седмица в повечето магазини.
В К. по брошура 250 гр са 0,99 ст, в Била в момента 500 гр са 1,99. Демек същото.
Била обаче е до сряда, че от четвъртък им е новата брошура.
Виж целия пост
# 754
Аз коментирах процентът намаление, а не конкретния артикул.
Виж целия пост
# 755
Тъкмо се връщам от Кауфланд и нямаше нито яйца L на 25ст.,нито сладоледи 3,99лв. за 12×50мл. Но бе е това проблема,а че нямаше дори табела с името на продукта и цената,липсваше и за двете неща. Питах служилките и ми казаха,че имат проблеми с доставките и вероятно няма да има докрая на промоцията🤯 Защо пускат неща,които не могат да доставят,поне да слагат жълт стикер с обявление в брошурите,  както Лидл,а не да ходиш да търсиш,като муха без глава да търсиш из целия магазин. И други хора търсеха и бяха разочаровани. Миналата седмица нямаше табелка за сладолед ,,Черноморец", тази седмица има и табела и бройки,също и кашкавал,,Елена" беше наличен,а на промоция винаги няма...
Виж целия пост
# 756
И в Лидл е същото. 3 пъти ходих за розов джин, само етикети имаше.
Виж целия пост
# 757
За това съм решила утре или в сряда да отида , понеделниците са обрани
Виж целия пост
# 758
Ако някой опита ягодите, моля да каже как са като вкус.
Виж целия пост
# 759
Ей много сериозно ме дразнят кауфланд вече. В 7ч отидохме за ей тези шезлонги и един мъж пред нас беше награбил 3 бр и нямаше повече . Много се ядосах .

Обадете им се на нац. телефон, за да ви кажат дали в някой друг филиал има останали бройки.
Соул, нямаш гаранции какво се е случвало с рибата и преди да попадне в тарелките...🙂
Тази вечер повечето хора имаха в количките салати😄 Аз взех 4 салати Романа по 27 ст. и 2 броя айсберг по 39 ст. Можех и още да взема, в много добро състояние бяха, но реших...нека да има за повече хора.😁
Като минавах покрай Информация, чух да обясняват на човек, че картите се правели до 19 ч...🤔🤔 Той май искаше да си вземе и да си я регистрира вкъщи...

Какви, кога са тези намаления? Всяка вечер ли ги правят или само неделя, когато чистят за следващата седмица? Практика из всички магазини на веригата ли е?
Зависи от магазина. Дори в нашия филиал не всеки ден правят еднакво добри намаления. Миналата седмица купих намален айсберг по 1,79 лв, вчера по 39 ст. Но по принцип вечер обикновено започват с намаленията.
Виж целия пост
# 760
Никакъв сладолед на клечка, по 12, нямаше. Само етикет.
Яйца имаше много, купих. Ягоди също купих, но са за мама, аз не обичам.
Виж целия пост
# 761
НОВА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия