Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изследване за хепатит...

  • 514
  • 5
Задължително ли е изследването за хепатит за бъдещите родилки? За васермана знам че е задължителен.
Виж целия пост
# 1
Да, хепатит В, васерман и спин-изследване - в началото на бременността, а малко преди да влезнеш в родилния дом трябва да повториш васерман-а, понеже важи само 6 месеца.
Успех и леко бременеене. Simple Smile
Виж целия пост
# 2
В св. София казаха че Спин е желателен но не и задължителен
Виж целия пост
# 3
Да, по закон специално за СПИН не могат да те задължат - това изследване е доброволно. Но странно защо за хепатит В и сифилис това не важи и искат задължително изследвания. Аз никога не бях си правила тест за хепатит и една колежка ме беше притеснила, че може и да съм боледувала и да не съм разбрала - та стисках палци докато излезе резултата. Именно за това май вече искат хепатит В.
Виж целия пост
# 4
На мен не са ми искали хепатит Б.Аз съм раждала в Св.София.Само васерман ми искаха,но моя беше правен май месец а аз родих Февруари следващата година-не ми поискаха повторно изследване.
Виж целия пост
# 5
Май си зависи и при кой лекар ще попаднеш.Аз раждах платено с лекар отвън и нищо не ми бяха искали като постъпих.Тя ми занесе само листа с който се влиза написан от нея и толкова.
На теб лек абременност и ако имаш др.въпроси питай:-)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия