Свръхспособност ли е да панираш кашкавал?

  • 1 617
  • 20
# 15
Не плескайте фризера с паниран кашкавал, а само с нарязан за 5 мин. След това задължително през студена вода/може и с бучки лед вътре, както го прави Звездев/ и поетапно с панировката. Във фритюрник става много бързо, а и той сам се обръща.
Виж целия пост
# 16
Аз също го държа нарязан в хладилника, потапям после в студена вода и панировка каквато имам подръка, не се разтича - ползвам кашкавал "Пършевица" - той ми седи най-стегнат. Успех!  Peace
Виж целия пост
# 17
Не е трудно................ Wink
Изисква силно загряна мазнина и БЯГ(брашно,яйце,галета)-МНОГО ВАЖНО
Взимаш парчето кашкавал и овалваш:
 1 в брашно
 2 в яйце
 3 галета
Пускаш в силно загряната мазнина  и е готово след минутки.......................  chef

Аз действам по същата схема PeaceДаже след галета пак слагам яйце и пак галета и тогава в силно нагорещената мазнина.Буквално за 2-3 минутки от всяка страна пържа.Обръщам го без проблем с по-широка дървена шпатулка.
 Стискам палци следващият път да успееш Peace
Виж целия пост
# 18
Момичета, ето ви една панировка, която аз използвам за всичко и винаги има отличен резултат:

1 кафена чашка брашно
1 кафена чашка бира или прясно мляко
2 желтъка
2 белтъка, разбити на сняг
1 с.л. алкохол
сол на вкус
Това е- топиш и панираш. Става за абсолютно всичко, за което се сетите. Успех и дано ви хареса
Виж целия пост
# 19
2-3 пъти съм панирала кашкавал в паста патафри - без проблем , но явно зависи от кашкавала .  веднъж пробвах с на лакрима и..... отврат - разтече се , всичко стана като една голяма палачинка и замириса отвратително - кашкавала не беше качествен .на "кукери" най- много ми харесва кашкавала /за всякакъв вид обработка/ и на баба
Виж целия пост
# 20
Не знам, ама много ми е тежко като храна ... Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия