За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 27 834
  • 745
# 105
Споделете рецептите ви за пържени филийки. Blush Някои правят ли ги само с яйца ако нямате млечни под ръка?
Виж целия пост
# 106
Споделете рецептите ви за пържени филийки. Blush Някои правят ли ги само с яйца ако нямате млечни под ръка?
  Чак рецепта...
Ако ползваш сух хляб,  добре е да има и прясно мляко, което го хидратира и омекотява. Разбиваш яйцата и добавяш и прясно мляко.
Ако ползваш мек хляб обаче, ползваш само яйца.
В общия случай готвя, според продуктите, които съм си набавила,  та да ми липсва нещо е абсолютен инцидент.
Виж целия пост
# 107
Ето идея ,правила съм ги,
https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D0%B8%D1%86%D0%B0
Виж целия пост
# 108
Споделете рецептите ви за пържени филийки. Blush Някои правят ли ги само с яйца ако нямате млечни под ръка?

Аз. Нищо друго не съм слагала никога.
Виж целия пост
# 109
Аз също използвам само разбити яйца с щипка сол вътре.
Преди съм слагала различни неща -кисело, прясно мляко, вода, сметана, лютеница, кайма, салам - но една сутрин видях в хижа Рай как ги направиха само с яйца и сол и толкова ми харесаха, че от тогава само така ги правя и не са ми омръзнали. Blush
Виж целия пост
# 110
Споделете рецептите ви за пържени филийки. Blush Някои правят ли ги само с яйца ако нямате млечни под ръка?
Правя ги основно само с яйца.
Повече харесвам пълнените пържени Simple Smile
https://pep-4o.blogspot.com/2012/02/blog-post.html?m=0
Виж целия пост
# 111
някой да е правил мусака със спанак и кайма?
Виж целия пост
# 112
Здравейте, ще съм благодарна за идеи, рецепти за това:
Виж целия пост
# 113
Ами това си е обикновено кисело мляко с висок %...
Виж целия пост
# 114
Имам 250 гр маскарпоне 1 кутия ко дензирано мляко ще се получи ли крем за торта или трябва да добавя и течна сметана?
Виж целия пост
# 115
Не точно кулинарен въпрос, но не искам да ровя в други теми:
Как се гледа босилек в саксия? Как да се грижа за него?
Виж целия пост
# 116
Просто ти трябва малко по-голяма саксия да го поливаш през два-три дни и да не е на голям припек
Виж целия пост
# 117
Имам 250 гр маскарпоне 1 кутия ко дензирано мляко ще се получи ли крем за торта или трябва да добавя и течна сметана?

аз лично добавям заквасена, повече ми харесва. и не цяла кутия конд. мляко, разбира се. иначе и само маскарпоне и к. мляко става, но с 250 г няма да стигне доникъде.
във връзка с предния ми въпрос - направих мусака с месо, зеленчуци и спанак - стана супер.
Виж целия пост
# 118
Здравейте, случайно някой има ли рецепта за плоския хляб със сусам на турския р-т Зеко? Не знам как точно го правят, но е различен от плоския хляб, който се получава по разни youtube рецепти.
Виж целия пост
# 119
Целта е да е хвърлям маскарпонето със срок на годност до 11 юни +детето обича тортите ми, Обичам да ги правя, имам и течна сметана но 1л и отворя ли я сега трябва да я ползвам във възможно най кратък срок
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия