Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бели Люспички по главата?!?

  • 1 124
  • 7
Здравейте Мами, надявам се да съм на правилния раздел. имам следния проблем от както се роди дъщеря и забелязах някакви бели Люспички по скала на главата, още на 3-4 месечна когато беше, несъм разпитва ла тай като си мислих че нещо нормално, след дълго време вече сме на Годинка и 6 месеца този проблем продалжавам да се проявява постоянно я сърби постоянно не спокойна и се чудих дане би да е от Шампоанчето уж ползвам качествени неща но незнам вече какво да мисля незнам дали да се обърна към лекар някой зблтсквал ли се с подобен проблем?
Виж целия пост
# 1
Вероятна са млечни крусти, които не си отстранила като бебе.
Сега като е по- гъста косата, ще е по- трудно. Намазваш скалпа с някакво олио, препоръчвам нарурално бадемово/ кокосово/ бебешко/ зехтин оставяш да попие хубаво 1-2 ч и разресваш старателно с гребен. После измиваш. Пробвай няколко процедури и виж дсли ще ума ефект.
Виж целия пост
# 2
Освен зехтинче, можеш да пробваш шампоанът на Мустела против крусти... Много мами са доволни
Виж целия пост
# 3
Нещо мазно и ресане. Докато паднат. Крусти са.
Виж целия пост
# 4
Моята бебка имаше, намазах я бебшко олио бочко, но с четка за зъби я разресвах. Почти се махнаха само тези около фонтанелата останаха, но там ме беше страх да не направя беля нещо. Махнаха се от първия път при нас (тя нямаше кой знае колко много де)
Виж целия пост
# 5
На мен също ми звучи като крусти, те не сърбят. Може да е неспокойна от много други неща.
Вече са ви казали как може да ги махнете.
Виж целия пост
# 6
Благодаря много ще пробваме няколко процедури 🥰
Виж целия пост
# 7
Ако може дайте снимка, защото от люспи до люспи има голяма разлика.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия