Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кокоши трън

  • 317
  • 6
Здравейте,
приемам всякакви съвети и препоръки за премахване на кокоши трън. Имам го от две години, три пъти е премахван с лазер в кожния диспансер и излиза отново и отново.
Виж целия пост
# 1
Аз съм премахвала със сок от смокиня. Разчоплих кокошия трън с игла до корен и капах вътре по капка от бялото млечице от листата от смокиня. По 1-2 пъти на ден, 3-4 дни. Изсъхна си и падна, не е излизал от повече, минаха повече от 10 години.
Или намерете друго място за премахване, там където ходите явно не е добър лазера.
Виж целия пост
# 2
Аз имах по ръцете няколко големички. Бях ги прихванала от едно работно място, мисля. Дълги годинки си ги носих и пробвах с Ацетокаустин накрая да ги "горя". Не се получи, махаше се за малко част от тръна, но коренчетата му оставаха и пак се връщаше цялото образувание малко след това. Така или иначе бях свикнала с тях дълги години и се бях примирила, не съм търсела как да ги махам след това. Съвсем случайно стана...
Бях тръгнала да се чистя от паразити с разни билки и прочее и покрай тях пих екстракт от семки на грейпфрут. Дават го като натурален антибиотик, без да треби добрите бактерии. Само че не съм съгласна. Според мен ми изтреби и малкото добри бактерии, които имах. Както и да е, аз вземах по няколко капсули и бях на някакъв режим тогава. Та съм запомнила че от това накрая ми изчезнаха. Смалиха се лека полека и изчезнаха сами. Но ми се разбута флората. Вземах и Вермокс тогава - може и той да е ударил едно рамо и да ги е "довършил". Мисълта ми е че явно е било синергичен ефект от нещата, които правех и вземах тогава, но като че ли тия семки бяха катализатора. След време пак се мъчеха леко да излизат новички, мънички, сърбящи. Но не ставаха големи, както първите. След време започнах да вземам по един метформин при високо въглехидратно ядене. След това ядене с метформина изчезваха тези малките, които бяха тръгнали. И общо взето разбрах, че метформина по някакъв механизъм ги заличава при мен.
Та тези неща ми помогнаха на мен, и то съвсем случайно. Дали ще се поялияят при теб от това кой знае. Може при мен просто да им е дошло времето, както се казва и без аз да търся, решенията са дошли сами, от неща които по принцип не са свързани с лекауване на кокоши тръни. Иначе един познат ми беше препоръчал някаква билка против кокоши тръни, но не помня точно коя, защото така и не я бях пробвала.
Виж целия пост
# 3
Не знам какъв съвет да дам, страдах от това нещо години. Моят беше на дясното стъпало. Горих го с течен азот, оперирах, какво ли не. Накрая смених държата на живеене и се махна сам. Отдавам го на тоталната смяна на климата, която ми повлия генерално добре. И за обувките - в никакъв случай плоски и ниски, да са повдигнати задължително.
Виж целия пост
# 4
След една почивка в Сепарева баня и киснене в минерален басейн(само 2 дни) ,моят кокоши трън изчезна безследно и не се появи повече.
Виж целия пост
# 5
Имам три на едното стъпало и много ме болят.Пробвах с лепенки,но едната се измести и ми изгори кракът...ММ също има и ходил при някакъв лекар и той му казал,че ако се подложи на горене ще куца поне 2 седмици,т.к.било все едно ти режат кракът.Това вярно ли е?Болката е ужасна и искам да ги изгоря с течен азот,но не искам после да ме боли пак и да куцам...
Виж целия пост
# 6
Горенето с азот боли много, но като преспиш една нощ и минава. След това обаче не може да си стъпваш на цялото стъпалото около 10тина дни, аз стъпвах на пета. Не е като да ти отрежат крака, но е неприятно, докато се възстановиш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия