Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добър ортопед в София или Варна

  • 190
  • 6
Здравейте,
Моля дайте ми препоръка за добър ортопед в София или Варна. Става въпрос за измъкнато рамо с киста.
Благодаря на всички, които ще се отзоват!🌻
Виж целия пост
# 1
За Варна - д-р Атев
За София - д-р Филипов и д-р Точков “Евромед”
Тони Георгиев - Софиямед
Виж целия пост
# 2
Благодаря, много!🌻

За Варна - д-р Атев
За София - д-р Филипов и д-р Точков “Евромед”
Тони Георгиев - Софиямед
Виж целия пост
# 3
Др Точков има кабинет и във Велико Търново (по средата между София и Варна), но колко е за препоръка е отделен въпрос Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Всеки един лекар има своите силни и слаби дни, точно както всеки човек.
В последните седмици изчетох, разпитах и се срещнах с много д-ри и за всеки чувах отлични неща, както и силно негативни.
Та..нищо не е нито добро, нито лошо..ние не знаем цялата история..)

Най-добре е сама да усетиш на кой д-р да се довериш. Това е най-важното - да имаш доверие и да вярваш, че всичко ще бъде наред.

Мен ме оперираха д-р Точков и д-р Филипов. И от двамата съм с отлични впечатления. Преди това се срещнах с Тони Георгиев - също беше много точен, внимателен и бързо реагиращ.
А първо ме видя д-р Атев, който буквално веднага реагира и ме прие в движение, много позитиврн и обяснителен, диагнозата му беше точна и всички лекари след това я потвърдиха.
Виж целия пост
# 5
С Виктор (др Точков) сме израснали заедно, после бяхме в една компания, а към момента се виждаме не рядко отново по събирания. Страхотен млад специалист е, но няма още необходимия опит зад гърба си. Нищо против него няма да кажа, а и немога, но за нещо особено и специфично, не бих пратила при него. За рутинни манипулации е повече от точен избор - млад, красив, начетен и компетентен, но все пак му липсва още опита Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Опита не е гаранция, че ще е успешно.
Авторката не уточнява за какво точно търси лекар, моето го сметнах за рутинно - менискус и пластика на ПКВ. 5-и ден след операция съм - днес катерих стълби и посрещах изгрева на покрива на болницата..)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия