Лечение с протеолитични системни ензими (7-ма тема)

  • 17 088
  • 186
# 165
Серапептазата как е най-удачно да се приема за човек с хронично раздразнено гърло (слабо място му е) и коя потенция евентуално?
Виж целия пост
# 166
Здравейте!
Пише една отчаяна майка, на която детето (на 3г и 7м.) вече половин година се бори с една упорита бактерия Streptococcus pneumoniae.
Май месец я изолираха в гърло, нос и очи(имаше конюнктивит и запушен нос).
Капахме аб капки в нос и очи и положението се оправи, август отново имаше частично запушване на нос за около седмица, но след морската почивка се оправи, после пак имаше, беше 2 седмици вкъщи и пак се оправи, ноември отново близо месец беше с частично запушен нос, пръскам спрей Zyme и понякога сребърна вода, та след като спрях да ги пръскам направи отит, според лекарката има задна бактериална хрема, отговорна за отита, борихме я с хомеопатия, но няма ефект, сега пак е същото положение, апра ли спреят за нос, не знам какво да очаквам...
Моля, някой ако знае има ли шанс да я сборим тази бактерия с някакъв ензим, нека сподели, не искам да прибягваме со аб, защото ще отслаби организма и пак ще започне с боледуванията, а детето вече месеци наред е здраво с изключение на отита, преди лятото 2 свдмици беше на градина и 2 вкъщи така половин година откара в боледувания...
Виж целия пост
# 167
Здравейте, много е упорита тази бактерия. Трябва да се подсили организма, за да я преборва сам. Всички си я носим от деца тази гадост. На моето дете много помогна Назо Пюър, това са американски прахчета за промивка на носа и бутилка за промивки. Има и за малки деца. Вижте по аптеките, продават ги навсякъде. Помислете за подсилване на организма.
Виж целия пост
# 168
Здравейте, от какво се извлича серапептаза?
Купих си на double wood, но пише, че има соя и мляко.
Малко се озадачих.
Виж целия пост
# 169
Серапептазата се извича от плесените Аспергилус Оризае и Аспергилус Мелеус

За гаргара със серапептаза 40.000 е потенцията.
Виж целия пост
# 170
Не е ли от копринена буба?
Виж целия пост
# 171
Точно от там е.
Виж целия пост
# 172
Сега Серапептазата се извлича от плесени, не от копринени буби.
Виж целия пост
# 173
Алергия към плесени, дали е проблем?
Виж целия пост
# 174
Не мога да си обясня, защо пише, че съдържа соя и мляко.
Серапептаза та е на double woods
Виж целия пост
# 175
Може ли насоки с кои ензими да се стопира хрема и бурно започващ вирус и под каква схема. Благодаря!
Виж целия пост
# 176
За гаргара вземете Серапептаза от 40000
Виж целия пост
# 177
Здравейте!
Може ли да се комбинира SERRAPEPTASE  с Quercetin и Bromelain?
Търсих инфо,но не намирам .
Благодаря
Виж целия пост
# 178
Да, може да се комбинират.
Виж целия пост
# 179
Здравейте! Разчетох се в темата след събиране и предъвкване на всякаква информация за наследствен холестерол. От 20 годишна се въртя с холестерол 8 - 9 - 10. Сега съм на 40 и за първи път една ендокриноложка ми обясни, че това всъщност е дефектен ген и нищо не може да се направи, тялото ще произвежда много холестерол и няма да може да го преработва. Съответно статин, до сега не исках да ги взимам, но тя така ме наплаши, че до месец видиш ли ще стане някой инцидент, та почнах. Изчетох всичко за холестерола и съм убедена, че можеш да си доживееш до 90 с него, ако следваш няколко прости правила. Натокиназа се споменаваше в няколко проучвания и така се озовах в темата. Според вас комбинират ли се ензимите със статина, аспирин не пия. И много ли ще дразнат стомаха, не ми е много издръжлив. Язва нямам. А и съм на Акутирокс, може би до живот заради Хашимото открито преди месец.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия