Фамилатлон - Празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот е на 3 септември, събота


Да се отправиш на велопоход или да рисуваш и учиш китайски? А защо да управляваш свой робот или да поиграеш хокей с истински стик? Каквото и да избереш - забавлението е гарантирано на празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот Фамилатлон.


На 3 септември, в рамките на Sofia Summer Fest, зад музея “Земята и хората”, ще има много смях, емоции и вълнуващи срещи. Деца и родители заедно ще участват в различни творчески работилници, спортни предизвикателства и развиващи занимания. За 14-та поредна година Фамилатлон ще обедини знанието, спорта, експериментаторския дух и здравословния живот в един специален ден за цялото семейство.

От 10:00 часа в съботния ден посетителите на Фамилатлон 2022 ще могат да се срещнат с десетки организации, които ще споделят своя опит чрез игри, предизвикателства и разнообразни активности. Всяко семейство ще изпробва нови активности и ще подреди своя програма за един незабравим ден.

Най-малките вело любители на възраст от 2 до 6 години ще получат възможност да се включат в „Малък велопоход“ със специални награди.

Голямата сцена на Sofia Summer Fest ще посрещне талантливи малки и пораснали деца, които ще огласят парка с ангелски гласове, ще приковат вниманието ни с актьорски талант и ще ни изненадват.

Всяко дете ще си тръгне от събитието с подарък, а всеки родител с куп приятни емоции и удовлетворението за качествено прекарано време с децата си.

Фамилатлон 2022 се организира от Асоциация „Родители“ и Академия за родители в партньорство със Sofia Summer Fest. Събитието е част от културния календар, раздел “Лятна програма” на Столична Община. Входът за Фамилатлон е безплатен за всички посетители.

За още актуална информация, следи нашите канали:
web: https://parentacademy.bg/events/familatlon-2022/
Facebook: https://www.facebook.com/events/387557286799132
Instagram: https://www.instagram.com/parentacademybg/
Виж целия пост