Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

  • 93 915
  • 3 079
# 2 535
уиш, шЪ мЪ извиняваш, ама никакви "опорки" не вОСприимам!

най-гадно от всичко ми е било, когато някой ми каже какво да мисля и как да разбирам нещата. и досега получавам уртикария от въпроса "какво е искал да каже автора?" - ако е жив - питайте го, ако не е, потърсете дали не е обяснил някъде, ако не е обяснил - оставам си моето мнение - не по-лошо от мнението на другите.
и не по-добро също. Wink
увлякох се, но исках да кажа, че в четвърти и седми клас на Горинич повтарях само едно - с твои думи, защото си личат и твоите мисли, защото чуждите не разбираш и не можеш да защитиш.

пропуснала съм да похваля двете красавици и майките им, да се порадвам на хубавото място, където е скай Simple Smile и да се "похваля", че се боря с една патица.
как по ягодите се заврях в тая кухня с тоя звяр!
донесе любимия една "кокошка" да му направя печена цяла, с хрупкава коричка, с меко бяло месце..." мечтател!
извадих "кокошката" от плика, тя патица.
бре магаре, питам го, що реши, че е кокошка?
продавачът така казал! на арабски! чунким я знае тая дума, та се оправдава с нея!
абе ти кокошка от патица не различаваш ли!
нямало по какво! като ѝ свалята перат абили неразличими една от друга. да, бе, да!
проведох една лекция за степента на плоскост на гърдите на водоплаващите, в сравнение с неводоплаващите птици и положението на краката, позволяващо загребващи движения във водата и забелязах, че ме слуша със слаб, към никакъв интерес.
нямало да му трябва тая информация. никога повече нямало да купува цяло добиче, а по краката никой нямало да познае гребе ли или тича.
та тъй! при вас е след пет, нали?
Виж целия пост
# 2 536
ВНЛ, да си честита. Kissing Heart

Днес не ме закачайте, че съм кисела и крива. RageWearySob приемам само рецепти за готвене на праз, че се сдобих с кило и половина и освен да бия мъжете вкъщи по главите, нищо друго не ми идва на ум.
Виж целия пост
# 2 537
Добре бе 😂
Уишо, бравос от мен!
Фил, праз с яйца и сирене, баница с праз, боб с праз, спанак и копър, кавърма.
Аз съм така
Виж целия пост
# 2 538
А, Сиросче, задръж палачинките, с това ще те глобявам
Виж целия пост
# 2 539
Ъъъ,  Фило, от френския нефелен праз ли имаш? Него не го Аресвам.
Иначе праз с яйца, праз с ориз и маслини, друсан кебап с праз, за вечерта малка салатка от праз (по желание дали с олио и червен пипер или с домат), праз на пара с винегрет.

Уишо, ма как доктор на науките, пардон, дупките, да йей прост? Това двоен доФтор, мастър клас, 99 левъл, айфон 19-ка. Не някъв си смотан пиейчди.
Виж целия пост
# 2 540
Здрава и щастлива да си, ВНЛ! Честит рожден ден!
Виж целия пост
# 2 541
Бърльо, не Фнимаваш! 🤣🤣🤣
Уиш е докторицата 😃 на дупките.
Виж целия пост
# 2 542
ПопраИх се. Шъ мъ извинявате. Тамън се излюпих от следобеден сън.  Се тая. Как може някой да е толкова чалнат, че да прави две дисертации по история? История, бе, история. Това дето аз го заобикалям като котка краставица. Уиш, Heart! Бравос!
Виж целия пост
# 2 543
мухахаха! за който като мен се чуди каква е връзката между котката и краставицата Wink

Виж целия пост
# 2 544
Как котка да заобикаля краставица?! Селският нахалник, а.к.а. Хинденбург, умира за обелки от краствица. като ги заджвака, ми идва и едно узо да му сипя.

Баница с праз! Баница с праз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мляс!!!!!!!!!!!!!
Виж целия пост
# 2 545
Добри, и при нас не е 5, ама преди два часа споделях любовните си драми с един приятел и той каза, че в Москва вече е 17ч и да си сипя. Признавам, че не проверявах, а му се доверих. После и подремнах малко. Та като в онова меме "ядох, спах, пак ядох и все още е днес" 😆
Виж целия пост
# 2 546
Оф, трябва да няма глутен нито лактоза...

Ориз с праз и маслини съм готвила. Добра идея, само да се сетя как беше.
Виж целия пост
# 2 547
приемам само рецепти за готвене на праз, че се сдобих с кило и половина и освен да бия мъжете вкъщи по главите, нищо друго не ми идва на ум.
Скрит текст:
Вземаш тенджера и слагаш вътре в количества по желание: праз, моркови, картофи, месо телешко или пилешко, сол, риган или мащерка, малко бяло вино, малко олио, капака и на котлона или във фурната на средно силен огън до готовност.
Виж целия пост
# 2 548
Аз импровизирам всеки път, но на ориза с праз и маслини му слагам дафинов лист, черен пипер на зърна,малко джоджен и малко  червен пипер. Празът е на едрички парченца, маслините накрая ги слагам.

Уиш, ти поднасяш убита краставица на твоето добиче. Я го пробвай с цяла и докладвай кръстоската между домашна котка и пума как понася сблъсъка!
Виж целия пост
# 2 549
Добри, и при нас не е 5, ама преди два часа споделях любовните си драми с един приятел и той каза, че в Москва вече е 17ч и да си сипя. Признавам, че не проверявах, а му се доверих. После и подремнах малко. Та като в онова меме "ядох, спах, пак ядох и все още е днес" 😆

Trollface в Русия съм... в Русия съм...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия