Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

  • 93 680
  • 3 079
# 2 760
Бюти , твоята рецепта ме заинтригува! Би ли споделила точно как го правиш,моля! Може и на лични . С ориз съм го правила и аз ,та ми се иска нещо различно! Благодаря,дами 🤗!
Виж целия пост
# 2 761
Оо, като каза Йелоустоун. Миналата година излезе мини сериал "1883", чийто сюжет се върти около предците на героите му. Стра-хо-тен! ММ не го хареса, но кво разбира пък той.
The killing, датската версия! Подкрепям.
А The fall, ме подсети за Mare of Easttown. Също много хубав.
Виж целия пост
# 2 762
Бюти, как ме подсети! Телешко с Гинес! Мммммм!
Виж целия пост
# 2 763
НедовършениЙ е купил 2 малки патладжанчета. Какво си мисли, че може да се сготви с тях? Идеи?
Виж целия пост
# 2 764
Ветрила от патладжан, Фил. Може с шунка и моцарела. Може с кайма и пармезан. И доматен сос, разбира се.
Виж целия пост
# 2 765
Сещам се за постен гювеч. Да ги омешиш с картофи, грах... Какъвто заразават имаш вкъщи.

Все забравям да честитя раждането на Халапеньо. Честит да ти е Карамела!
Виж целия пост
# 2 766
Пак ли готвите? Аз ще потренирам, за ядене ще мисля после.
Пълнени патладжанчета най-лесно стават. С кайма.
Виж целия пост
# 2 767
Сиси, може и с грах/ зелен фасул.

Филмите ги гледам или във филмисуб, или в кинофен.
В краен случай- в руските сайтове.

Да върна жеста с някои от сериалите, впечатлили ме най- много през последните година- две:
- Yellowstone
- Black bird (по действителни събития)
- The Fall
- The Killing

Засега толкова. Hug
Йелоустоун и на мен мнооого ми хареса Simple Smile Дали излезе последна серия/сезон? Знаеш ли?

Аз имам сварено пилешко...май ще е фрикасе за по-бързо, а и моите оличат. Посл.път гонаправих със закв.сметана, а не с кис.мляко и стана топ!
Виж целия пост
# 2 768
Йелоустоун и на мен мнооого ми хареса Simple Smile Дали излезе последна серия/сезон? Знаеш ли?

Преди седмица- две проверявах, няма нищо още.

Миналата година излезе мини сериал "1883", чийто сюжет се върти около предците на героите му.

Въй, пропуснала съм го. Значи още нещо за гледане.

Пууу, нямам тъмна бира, за направя лук по рецептата на Бюти.

Тепърва трябва да мисля вечерята аз.
Ама преди това- да си прибера децата.
Не е спряло да вали като из ведро. Цял ден.
Виж целия пост
# 2 769
Ето тук на английски,но незнайно защо не слагат захар.Става леко сладко и с бирения вкус е чудно.Като живеех в Белгия опитах и после ММ се оказа,че обожавал и знае да я готви.
Търпи промени,викат ми белгийски гулаш.
https://www.oliviascuisine.com/the-world-cup-series-belgium-carb … ef-and-beer-stew/
Виж целия пост
# 2 770
следобедно кафе?
при тотална липса на сутрешно и обедно, сегашното много ми се услажда Simple Smile



само да ви насоча, аз съм с плетката Wink плета елек на съпружието. да му е топло на кръстчето.
Smiling Imp
Виж целия пост
# 2 771
Сис, ако не ти е късно - бургиньон. Има рецепта на първа страница.

ДобрЕ, я кое е време е, ти кафе?

Фил, в миш маш. Това от Скания го знам и става чуден с малко патладжан 🍆
Виж целия пост
# 2 772
Не е късно,Сирос,ще погледна, благодаря!
Бюти,има захар в рецептата долу 🙂
Виж целия пост
# 2 773
Аа супер! Не прочетох много,иначе отигинала е на френски и холандски,но се използва и коледен хляб,който не се намира много и исках да е нещо,където продуктите се намират.
Ужасно е вкусно.Яърви с картофи,паста,дори ориз.
Виж целия пост
# 2 774
Сисун, сетих се още един вариант - да дойда да сготвя телешкото, ти ще изстудиш рецината? 😋
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия