Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подготовка за малкия човек - тема 21

  • 27 773
  • 744
# 735
И аз съм с 4 moms старичък модел. Взех я втора ръка. Дребоса е спал доста пъти в нея. Каката също се качва няколко пъти. Издържа 12 кг. Хубава е, но не бих купила нова, твърде скъпи са за времето което се използват.
Виж целия пост
# 736
На 6 месеца тепърва започват да се слагат/подпират, за да стоят на дупе. Не могат отведнъж, освен ако не сте започнали много по-рано да го подпирате да стои седнало, за опити за изправяне да не говорим
Виж целия пост
# 737
Здравейте, някой има ли отзив за тази люлка?

https://www.baby.bg/product/lorelli-portofino-string-stars/

Плюс ще ми препоръчате ли огледало за задно виждане за кола? Доколкото знам някои размазват образа и са безполезни…
Виж целия пост
# 738
Разбира се, че може да оставите детето и до една-две години, ако желаете. Указанията на люлката в чуждестранната листовка дори са за употреба само до 6 месеца.  Всеки сам си преценява дали да ги следва или не.
Виж целия пост
# 739
Моето бебе на 5-6 месеца падна 2-3 пъти от люлката,а уж не можеше много да мърда и я прибрах.
На страница 50 сме.Утре сутрин ще пусна нова тема.
Виж целия пост
# 740
Milena Stoyanova Ju 638393, как я използвахте до 9 месец, може би е различна от стандартната? Ние използвахме mamaRoo 4Moms до 6 месеца - тогава бебето започна да сяда самостоятелно и я подарихме. В инструкциите за безопасност на нашата версия изрично беше упоменато:

"Не използвайте след като детето ви може да седи без помощ или да се опитва да се изправи, независимо от възрастта и теглото".

Ами пишеше 9кг нямах друга инструкция Sad ама тя можеше седнала чак на 7м и то не сама, само ако я сложа... всъщност не е до 9м на 8м и я прибрах, когато започна да сяда в нея и стана опасно вече. Ма моята си е бавна, чак на 10м седна самостоятелни и започна да се изправя и пълзи.

Такава е
 
Виж целия пост
# 741
Разбира се, че може да оставите детето и до една-две години, ако желаете. Указанията на люлката в чуждестранната листовка дори са за употреба само до 6 месеца.  Всеки сам си преценява дали да ги следва или не.
Има различни люлки, тази на Нуна например е до 60 кг, така че няма нужда от подобни заключения. Моята дъщеричка беше тежичка. Масовката люлки са до 9 кг, което за мен беше безполезно, защото значеше много кратко ползване. Но имаше няколко, другите  не помня кои марки, до 30 повече кг. Ползват се и от голямо, седящо дете.
Виж целия пост
# 742
Абсолютно съм съгласна с теб Радева, ако не ми бяха подарили изобщо нямаше да купувам.. за 3-4м ползване просто не си заслужава. Единственото удобство на шезлонга ми беше, че там я захранвах преди да може да сяда в столчето за хранене.

На 6 месеца тепърва започват да се слагат/подпират, за да стоят на дупе. Не могат отведнъж, освен ако не сте започнали много по-рано да го подпирате да стои седнало, за опити за изправяне да не говорим

Али някой и да ги подпират не могат по - рано да сядат.. имам приятелка с мартенче от 6ти месец я слагаше подпряна на възглавници и малката се свличаше.. можеше да седи на 8м и половина. Моята без подпиране си седна на 7, та си е до дете. Единствено съм правила коремни преси с нея.
Виж целия пост
# 743
Ели нямал ли е колани? Аз в 4moms винаги съм го връзвала. Виж, в столчето за хранене веднъж не беше вързан, а аз уж бях седнала срещу него, но ми се мушна отстрани и падна, но тук си е изцяло моя вината.
Иначе и моя на 8 месеца някъде започна да стои на дупе самостоятелно и стабилно. С коментара си имах предвид, че ако инструкциите са да се ползва до 6 месеца и/или докато бебето може да стои самостоятелно без помощ, то тези две неща не се случват в един и същ момент. Достигането на 9 кг пък например, е трети съвсем отделен момент 😁
Виж целия пост
# 744
https://www.bg-mamma.com/?topic=1517348.new#new  - заповядайте в новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия