Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Направи си сам...украса за бал/сватба

  • 3 915
  • 5
Май месец ни предстои бал и съм решила да изработя украсата за партито. Иска ми се в тази тема да споделят и други ентусиасти идеи, материали, начини за изработване и места за закупиване на това, което не можем да си направим сами. Арка, украса за маса, табелки за гостите, свещи, пера и цветя. Партито ще е градинско.
Виж целия пост
# 1
Имате достатъчно време. Аз си правих сама украсата за сватбата + букета и подложката за халките и всичко нужно намерих в Али експрес, Джъмбо и Пепко.
Виж целия пост
# 2
Ше се радвам да спделите снимки. И аз съм правила няколко украси, в пинтерес също има стахорни идеи. Конкретно за арката -правила съм такава с балони, но сега ми се върти нещо такова в главата
Виж целия пост
# 3
И аз като iren си правих сама украсата за сватбата. Също пазарих от АлиЕкспрес и Джъмбо, както и от някои онлайн цветарски магазини. Само дървените ми шайби бяха от Слънчоглед. Арка си взех обикновена метална от Практикер, защото нямаше как да си наема дървена за мястото, което избрахме за сватбата. Качвам и снимки на украсата.
Скрит текст:Виж целия пост
# 4
Разкошно се е получило! Ще се престраша и аз да кача част от нещата, които съм правила.


А това е идеята, която мисля да реализирам. Някой работил ли е с пампаска трева? И знаете ли начин за изработване на хартиени цветя, които да не изглеждат...евтино.
Виж целия пост
# 5
В Али има цветя, които са доста реалистични. Воалите също от там си ги взех на топове, но ги ползвах за столовете и стълбището на заведението. Снимките са ми в стария телефон и няма как да ги кача.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия