С каква храна храните котката си? - Тема 4

  • 34 344
  • 747
# 705
Може да е коментирано вече, но за мен бе (неприятна) изненада и ще споделя. Оказва се, че при поръчка от zooplus, ако се избере с наложен платеж,  голяма част от продуктите няма да пристигнат 🙄 което го разбирате чак след няколко дни.

Преди 10ина дни пуснах, даже 2 поръчки, че имаше подарък при над 100 лв, та разделих на 2 за да взема подарък и за двата котака. Мързеше ме да стана да си взема картата 😅 и дадох - с наложен платеж. Получих потвърждение, че са приети и зачаках. След 3-4 дни се оказа, че най-належащото (кот.тоалетна) няма да дойде, съотв. отпада и подаръка. Свързах се с обслужване на клиенти и ми обясниха, че ако е избрано наложен платеж, могат да обработят само от определен склад, а той няма всички продукти. Но не мога да отрека, че много бързо разрешиха проблема -  пуснаха я наново и пратих по банка. Сега  се оказа, че и втората е анулирана - даже без да получа мейл, та пак ще си пиша с тях и дано я оправят. Но определено никога повече няма да пускам с наложен платеж.
Виж целия пост
# 706
Обикновено от доста мнения относно начина на плащане в Зооплюс ,за по-сигурно наистина е добре да се плаща с карта,за да се сведат до минимум разминаванията .
Виж целия пост
# 707
Да... И мен като теб ме мързи да стана да си извадя картата от чантата... Sweat Smile Следователно останахме без подарък драскалка. Разрешиха ми проблема като ми дадоха бонус ваучер, с който ще си я добавя при следваща поръчка, вече платена с карта.
Виж целия пост
# 708
Да... И мен като теб ме мързи да стана да си извадя картата от чантата... Sweat Smile Следователно останахме без подарък драскалка. Разрешиха ми проблема като ми дадоха бонус ваучер, с който ще си я добавя при следваща поръчка, вече платена с карта.
Мързелът не мори, ама мъчи 😅
А, аз все още се надявам да си получа поне една драскалка. Като им писах изрично обясних, че очаквам и драскалка 😁 Дава ми, че вече пътува.   Може да лежи в някой ъгъл вкъщи без никакво внимание, но съм я обещала на двата котака и си я искаме (даже и втората, ако дойде я обещах - на сестра ми за котака).
P. S. Обикновено плащам с карта, че ако детето приеме поръчката, да си е платена. Но все пак се е случвало преди и с наложен платеж и не е имало такива проблеми.
Виж целия пост
# 709
Аз правя банков превод с Револют, запаметила съм данните и само в основание трябва да напиша новия номер на поръчката.
Виж целия пост
# 710
Ооо, значи съм късметлийка. Не съм имала проблем с липсващ продукт. Ако не се лъжа, имаше и въпрос съгласна ли съм да получа  само наличното, или искам да изчакам за окомплектоване, в случай че нещо липсва. (не само при плащане с наложен платеж)
Виж целия пост
# 711
Реших и аз да пусна, покрай 10-те процента на всичко - котешка храна, постелки за тоалетната и малко витамини за храната, която готвя на селските котки. Леко се олях отново с храната, но да споделя попадението за мен с конкретна разфасовка на Феринга суха храна. Доколкото гледам състава и е читава храна, конкретна разфасовка 6,5 кг излиза на много прилична цена. Мисля да поръчам и за селските котки, за моите пак ще взема от това, което знам, че ядат Wild Freedom, тъй като ферингата не я харесват особено, но ще пробвам и на тях да дам.
1. Feringa Adult Duo пилешко с агнешко  - 6,5 кг с 15 процента намаление излиза 55 лв. И с допълнителното намаление от 10 плюс от програмата 3 процента, става на 48 лв за 6,5 кг храна или по 7,4 лв един кг храна.
2. Feringa Adult Duo пиле с пъстърва
Виж целия пост
# 712
Моите проядоха Феринга суха храна. Смениха опаковката и състава и вече няма капризи.
Виж целия пост
# 713
Сигурно сте видяли, но все пак да кажа, че има 10 % на всичко с код zoo-10.
Виж целия пост
# 714
Моите проядоха Феринга суха храна. Смениха опаковката и състава и вече няма капризи.
Аз за селските котки изобщо не се притеснявам дали ще ядат дадена храна. Не отказват нищо.
Домашните мяу са капризи, а Наско откакто откри вратичката с чип на село и има нонстоп достъп до храна надебеля сериозно. Сега е в София, а тук също винаги досега е имало неограничен достъп до храна, като Страх и  Шепа са си ок с килограмите. Страх е едър, но не е дебел, Шепа е по-скоро елегантна. Малкият Смоук и дръглив подрастващ. Сега обаче почнах да му меря на Наско количеството храна, а на останалите да давам отделно и повече ако искат. Да видим колко време ще отнеме за да влезе в норма. Надявам се пролетта на село ако съм и аз, да не му оставям вече постоянно храна плюс да се разхожда повече и това да помогне.

П.П Да и аз писах за кода за 10 процента на всичко. Важи до 31-ви януари.
Виж целия пост
# 715
Днес получих имейл от Зооплюс от който първоначално не разбрах, какво са ми махнали от поръчката а тя се състои от гранули РК и подарък от точките - въдица със снопче перца,  по-късно получих друг имейл, че гранулите са изпратени та явно няма да имам подарък а точките ми изтичаха и сега реално ще изгорят,много неприятно така.
Виж целия пост
# 716
С карта ли ти беше плащането или с наложен?
Виж целия пост
# 717
Уффф, котакът категорично отказа да яде Феринга - уж за по-хубаво, обаче не и не. Храних котките на вилата, ама сега не ходя там и имам 14 х 400 за тоз дет духа. Хем си знам, че е плебс моят и си яде само Анимондата.
И моят се оказа, че не я долюбва. Разреждам му я с малко топла вода и си я изяжда
Виж целия пост
# 718
С карта ли ти беше плащането или с наложен?
Наложен. Независимо от начина на плащане е Некоректно, те по един или друг начин ще си вземат парите. А специално за моя подарък въдица гледам, че си е наличен в сайта..
Виж целия пост
# 719
Затова нямаш въдица. Вече приемат и осъществяват поръчки с наложен платеж, а не ги изпращат целите, а и не предупреждават клиентите си😠.Преди сайта не позволяваше, но вече явно не е така.Причина за това била, че само един склад работел с този вид плащане, но в него не всичко било налично.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия