Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коледа 2022 в Сердика Център

  • 3 896
  • 160
Наближава Коледа – най-уютното и магическо време, което свързваме със срещи с приятели и роднини, весело настроение, топлина и подаръци. И тази година коледното пазаруване в Сердика Център ще бъде вълнуващо, с пищна украса, но и удобно с традиционните ни празнични услуги.Заповядайте да запалим заедно коледните светлини с детския хор на БНР на 3 декември от 12:00 ч.

Разбира се, ще присъства и Дядо Коледа, за да радва най-малките ни посетители. Ще има много подаръци, снимки и детски работилнички през почивните дни. А какво е Коледа без съкровени желания и мечти? Специално за вас направихме коледни свещи – символ на надежда и вяра, на които може да напишете своето желание и да го сложите на специалните ни елхи на желанията.Опаковане на подаръци
Перфектният подарък заслужава перфектна опаковка. Пазарувайте в Сердика Център, покажете ни касовата си бележка, а ние ще ви подарим финалния щрих. Щандът ни за опаковане ще е разположен на ниво 0 пред бюро „Информация“ от 10 до 23 декември. Ще опаковаме за вас всеки ден от 12:00 до 20:00 ч.

Консиержи
Коледните ни помощници са на вашите услуги, за да е незабравимо и удобно пазаруването ви. Те ще ви упътят, посъветват или носят покупките ви.

🎅 Дядо Коледа
И тази година очакваме специален гост, дошъл чак от далечна Лапландия. Добрият старец е приготвил цял чувал с изненади и подаръци за децата. Не пропускайте да запечатате тази незабравима среща с безплатен коледен портрет. Мястото е едно – Голяма ротонда, ниво -1 От 3 декември от 15:00 до 17:00 ч.
4, 10, 11 декември и всеки ден 16 - 23 декември между 12:00 - 14:00 и 15:00 - 17:00 ч.Коледен парад
Усети духа на празника с нашата специална програма, включваща Ледените крал и кралица, джуджетата, Снежинката, Рудолф, Снежното момиче и бенда на Дядо Коледа. Всеки ден от 16 до 23 декември от 18:00 до 20:00 ч.

Детски работилнички
Всеки уикенд, в периода 3 – 23 декември, малките посетители на Сердика Център, ще могат да творят най-различни коледни красоти от 11:00 до 13:00 ч.Спечелете един от три ваучера на стойност 100 лв.

🎅 Включете се в минимум едно от коледните ни предизвикателства, а защо не и във всичките! Нека заедно събудим празничния и вълшебен дух! 🎄

Предизвикателство №1: Напишете ни кой е най-любимият ви спомен, който свързвате с Коледа?
Предизвикателство №2: Покажете ни снимка на украсената ви коледна елха.
Предизвикателство №3: Споделете любопитен факт за Дядо Коледа, Снежанка или историята на
коледната елха.

На 13 декември ще изтеглим тримата късметлии.  


Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.
*Наградата се получава до 31 декември 2022 г. на място в Сердика Център на адрес: район „Оборище“, бул. „Ситняково“ 48, бюро „Информация“.
# 1
Любимите ми спомени за Коледа са свързани с детството и милата ми баба, която ни събираше около трапезата, отрупана с гозбите, които беше приготвяла с дни и часове наред бъбрехме и играхме около големите и елхата. Колко леко и щастливо ни беше 😃
Виж целия пост
# 2
Любимите ми спомени около Коледа са свързани с децата.Броенето на цял месец,писането на писма до дядо Коледа,подаръци и мноооого вкусни семейни вечери.А елхата,там си имаме традиция-с избора и поставянето на коледната звезда.
Виж целия пост
# 3
Любим спомен е месенето на коледните сладки с моята баба.
Виж целия пост
# 4
Украсяването на коледната елха разбира се е любимият ми  спомен.
Виж целия пост
# 5
Любимият ми спомен е цялото семейство, елхата и вкусната трапеза.
Виж целия пост
# 6
Любимият ми спомен е как преди години, когато още нямаше изкуствени елхи, обикаляхме на 24-ти декември с баща ми, за да изберем елха и после я украсявахме всички заедно вкъщи.
Виж целия пост
# 7
О, любим спомен от детските ми години е, когато за една Коледа всички деца от входа получихме т.нар. телевизионни игри. Цял ден бяхме от апартамент в апартамент, за да играем на Нинтендото на всеки един.
Виж целия пост
# 8
Мириса на курабиики, елхата, лампичките.
Виж целия пост
# 9
Любим спомен около Коледа ми е украсяването на дома и елхата. С майка ми приготвяхме сладки, печяхме питка и подготвяхме заедно празничната трапеза. След това се събирахме около празничната маса. Свещ гореше и беше много уютно.
Виж целия пост
# 10
Любимият ми спомен е, когато децата бяха съвсем малки и винаги наемахме Дядо Коледа да ни посети на Бъдни вечер. Тяхното вълнение, когато чуваха звънеца на вратата, изумлението и радостта в очите им - това е нещо, което никога няма да забравя.

Знам, че Снежанка е всъщност спътница, не на Дядо Коледа, а на Дядо Мраз и е негова внучка.

А ето и коледната ми елха:
Виж целия пост
# 11
Украсяването на елхата и събиране на цялото семейство за Бъдни вечер и Коледа.
Виж целия пост
# 12
Предизвикателство №1: Напишете ни кой е най-любимият ви спомен, който свързвате с Коледа?

Най-любимият ми спомен е как като бях малка бяхме отишли да ме снимат с Дядо Мраз (тогава беше Дядо Мраз) пред ЦУМ и аз , малка калпазанка, му хванах здраво брадата и я оскубах Grinning
Татко след това ме напердаши . Това беше първият и единствен път, когато са ме удряли Grinning
Остана ми много мил спомен. Сигурно съм била 4-5 годишна.

Предизвикателство №2: Покажете ни снимка на украсената ви коледна елха.

Показвам елхата, коледното селце и омагьосаната ни коледна гора GrinningПървото ни селце от Коледа 2019 :Селцето от Коледа 2021 вече беше по-населено Simple SmileА ето и Коледна омагьосана гора, която правихме с детето за Коледа  2018 г. Simple Smile

Предизвикателство №3: Споделете любопитен факт за Дядо Коледа, Снежанка или историята на
коледната елха.


Любопитен факт за Дядо Коледа - Дядо Коледа, такъв, какъвто го знаем сега, е дело на илюстратора Хадън Сънблум, който през 1931г. прави рекламната кампания на Кока-Кола и е създадел на образа на веселия старец, познат ни до сега.
Виж целия пост
# 13
Любимите ми спомени, свързани с Коледа са от моето детство - украсяването на елхата с крехките стъклени играчки, памук и свещи.
Виж целия пост
# 14
Любим спомен ми е как всички сме събрани в къщи, мама и баба готвят. Правят меденки, баклава, печена тиква, пържоли и сарми. Мъжете режат мезета, редят туршии и салати и сипват ракия и вино.
Всички са в приповдигнато настроение, разказват спомени, смешки, децата се гонят около масите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия