Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

  • 130 880
  • 1 230
Добре дошли в новата тема, момичета Hug
Тук обсъждаме всичко свързано със стила си на живот, обличане, поддържане на тяло, лице и всякакви други злободневни проблеми на нас - порасналите момичета във форума.
На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.

Поредната година се изтърколи неусетно и отново е декември – светла Коледа със семейството, празничен блясък в очакване на Новата година, ... За едни декември е вълшебен, уютен и любим, за други – леко изнервящ заради онази типична суетня. Време е за семейство, подаръци, партита, .... равносметка през какво минахме, планове какво „задължително“ ще свършим следващата година ... намира се за всекиго по нещо Nature SparklesИ вместо запис:
Споделете най-красивите си моменти от отиващата си 2022 г. или мечтаната любимата визия за празниците. Броят се и лъскави рокли, и пижама с меки чорапи, и изобщо всичко, според предпочитанията Grinning
Предишните теми:
Виж целия пост
# 1
Мерси за темата, Лайт!
Тунинговам се за Коледното парти довечера и си мисля, че добре направих, че не купих обувките, които ми харесаха Grinning

Любимите визии за празниците варират - от дебели ботуши и ски яке до бански с ново парео до нещо дълго и секси на ток до Коледна пижама и бой с възглавници с дребните. Празници да има, пък визиите ще ги догодим Wink
Виж целия пост
# 2
Благодаря за последната за годината тема.
Любимата  ми визия за празниците е ... Бански 😂😂😂 само  последните 2 год. ми се прецака традицията по Cry семейни причини


]Lady Brinne и Агент
 и моите две маймуни също са Козирог и Водолей..
 не е истина честно !!!
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата. Любимата ми визия през изминалата година- черен гащеризон за 25-та годишнина от бала ни и къси дънкови панталонки с бяло бюстите по време на джаз фестивала в Банско.
Виж целия пост
# 4
Любимата ми визия е блестяща рокля за празниците с много висок ток и пижама с чорапи за вкъщи.
Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за новата тема през един от любимите ми месеци! Heart Eyes
Вярвам, че в нея ще се наслаждаваме на много блясък, стил и прекрасни визии.

Любима визия от годината- дълга етно рокля за едно градинско парти.
Мечтана такава за празниците нямам. Била съм и с винено червена рокля по мен, и с туту, и по пижама. Във всички съм се чувствала прекрасно.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата! Любима визия ..нямам май. Обичам да сменям различни. За празниците-зависи от настроението..нещо бляскаво ..,нещо стилно .
Виж целия пост
# 7
Благодаря ти, Лайт, че така елегантно се грижиш за темите!

Копче, да е здрав и щастлив рожденика!И моят е стрелец.

Любими визии май нямам-на всички официални събития/те са едно-две в годината/, които посещавам съм с дълги рокли и голи ръце/гръб.Сега ще ходим на бала на кмета и съм извадила една рокля от преди 9 години, но те не са я виждали, а пък и едва ли имат такава дълга памет/да се чете с усмивка/.
В труден период съм и нямам желание да купувам нищо, нито да се глася.Ходя с три черни рокли, които редувам с три черни поли и черни блузи тип "поло".
На 31.12 и 01.12 съм дежурна по 12 часа, така, че тоалетите ще са удобни за работа.

Много хубави жени, чанти и ботуши видях!Радост за окото!
Виж целия пост
# 8
Благодаря ти, Лайт за това че се грижиш за темата ни да я има и най-вече че си част от нея!
Аз също нямам любима визия, щом съм избрала тоалет/дреха значи се харесвам. Имам ли съмнения не е моето ако ще всички останали около мен да им харесва. И обратното 😂 Нескромно е, но аз се обичам каквато съм с всичките си предимства и недостатъци. 😊
Ал, може ли да помоля за линк към тези ботуши?

Виж целия пост
# 9
Не смея да напиша, че от години по празниците съм "по домашному".
Някой ден, може би и аз ще празнувам някъде...
Виж целия пост
# 10
Благодаря за новата тема.
Ще прекарам празниците по пижама, спортен екип и дрехите, с които ходя на работа.
Студено и подтиснато ми е, нямам желание за нови попълнения в гардероба.
Виж целия пост
# 11
Благодаря за празничната тема, Light Beam! ❤
Любимата ми празнична визия е рокля и приятели наоколо. Подготвям се за фойерверки след невероятно трудна, но все пак доста успешна година в професионално отношение. Очаквам да намаля темпото през следващата седмица и идните два месеца, активизирам се във форума, искам да се насладя на всички предстоящи празници и да отдам дължимото на семейството и приятелите, за които нямах достатъчно време! 🎄🎅🏻☃❄
Виж целия пост
# 12
Коледа и НГ никой не е в състояние да ме изкара навън. Това са най-домашните и уютни празници за мен. Последните две години в новогодишната нощ бяхме само аз и ММ и се забавлявахме като луди. Танцувахме, смяхме се, пяхме и единодушно решихме че повече няма да каним приятели.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за темата 🌸

Любима визия за коледните празници ми е sequins топ, пола или рокля (пайети?), а в къщи обикновено сме с коледни пуловери и чорапи.

Скрит текст:


Ще посрещаме тази година и ние по бански, живот и здраве ☺
Виж целия пост
# 14
Ами общо взето, на всички коледни събития съм била с зимни рокли, малко по-ежедневни, отколкото официални.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия