Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

  • 30 012
  • 786
Линк към тема 1  https://m.bg-mamma.com/?topic=1294177

Линк към тема 2  https://m.bg-mamma.com/?topic=1358211

Линк към тема 3  https://m.bg-mamma.com/?topic=1408602

Линк към тема 4  https://m.bg-mamma.com/?topic=1433412

Линк към тема 5  https://m.bg-mamma.com/?topic=1447649

Линк към тема 6  https://m.bg-mamma.com/?topic=1458461

Линк към тема 7 https://m.bg-mamma.com/?topic=1465964

Линк към тема 8 https://m.bg-mamma.com/?topic=1474838

Линк към тема 9 https://www.bg-mamma.com/?topic=1490267
Виж целия пост
# 1
По въпроса в старата тема дебели ли са жените в западна Европа. Ами на мен почти всичко от магазините в мола ми е голямо ХС, така че на в Алеса съм ХС, за панталони понякога С, зависи има ли еластичност в талията или не. От Зара например нещата често са ми широки в талията ХС (а не съм с най-малката талия, особено зимата, като кача 2-3кг)
Виж целия пост
# 2
Ами да, и кои са зара, че да казват какво е размер с / м в българия? Всеки регион си има различни особености, не може ние и скандинавките да сме една номерация, все едно германките и китайките да са една номерация (нациите са произволно избрани...)
Виж целия пост
# 3
Аз си получих пуловера Sweater weather. Харесва ми, стои много добре и ще си го оставя. Проблемът е, че е доста плътен и общо взето ще го нося само по планински/ски почивки.
По въпроса с размерите, не разбирам какво толкова. Като няма подходящ размер просто си избираш друг бранд. И на мен в Зара XS размер обичайно ми е голям и в резултат не пазарувам от тях. Не ми е хрумвало обаче да се оплаквам, че Зара не правят достатъчно малки размери.
Виж целия пост
# 4
Напротив, оплаквания има от номерацията на Алеса, защото не е същата, като на зара.
Виж целия пост
# 5
Сега се сещам, имам едни дънки от Манго, С р-р, преди 4-5 години ги поръчвах от Фешън Дейс, още не си бях купувала нищо от Манго, а и в града нямаме техен магазин и не знаех как вървят номерата. И мислех че ХС може да са ми тесни и т.н. Размер С си взех и талията е 72см. От типа Mom jeans са. Не ми се занимаваше да ги връщам. Стягам ги с един колан, но в задника пак висят. Държа си ги с идеята някой ден като съм бременна и стана 60-70 кила да си ги нося и да ми е удобно. 😂
Виж целия пост
# 6
Аз казах, че жените в Западна Европа са едри и високи, а не дебели. Има разлика и да, по -едри са от нас. Много съм пътувала и винаги съм най-дребна с моите 49 кг. и 160 см., което за България са нормални мерки. Явно съм си балкански тип 😂
Не разбирам драмата с размерите на Алеса при положение, че има хиляди други марки. И да, не ми е приятно манекенките на бельо на H&M да са със стрии и целулит. Линчувайте ме.
Виж целия пост
# 7
Качили са нови модели. Аз се престраших само с dm me later роклята в синьо. Панапазарувах доста, не ми се чакаше последния момент. Нея ми я дава с доставка 27-28 декември, та добре, че не разчитах от тях да си търся нещо новогодишно….
Поправка: Тъкмо се чудех защо така са й надули цената и забелязах, че пише, че чантичката върви с роклята 😐
Виж целия пост
# 8
Аз съм малко разочарована. Наистина освен двете роклички в розово и в синьо, останалите са за голям и добре изглеждащ бюст, който аз нямам. Тези две роклички ми харесаха, но се чудя с какви обувки мога да ги съчетая.
Виж целия пост
# 9
За разочарована.. не съм, понеже съм си купила вече тоалети 😃 Не мога да кажа, че не ми харесват някои неща, просто ако трябваше от тях да си избирам тоалети за по празниците… греда. Поради простата причина, че повечето от роклите са “премиерни”. Твърде премиерни…
Виж целия пост
# 10
Да, точно премиерни са.
Виж целия пост
# 11
Роклите с чантите са страхотни , малко отворени отпред ми се виждат . Успях да харесам две неща .
Бързо се изчерпаха .
Виж целия пост
# 12
Аз отстрелях тази рокля. Хич не знам дали ще е за моя бюст, ама рискувах. Нещо по-различно от супер късите и типпично кукленски. Скъпите им рокли се изчерпаха за минути. Сигурно има по 10 броя предвидени за ушиване. Бялото бюстие много ми харесва, но не ми харесва панталона към него.
Виж целия пост
# 13
Ох, на мен ми останаха очите по дългите им рокли, наистина!! Искам го всичките!
Виж целия пост
# 14
Е, много са хубави новите рокли.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия