Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Професионален художествен комплект

  • 165
  • 3
Здравейте, искам да направя подарък на един човек, за когото рисуването засега е само хоби, но има голям талант. Аз не съм много веща по въпроса, затова се надявам да ми препоръчате луксозен художествен комплект, съдържащ всичко необходимо.
Виж целия пост
# 1
Еми ако кажете какво е необходимо... С какво рисува този човек - с акрил, с масло, с цветни моливи, с черен молив, с акварел?

Иначе има комплекти на Артина с всякакви неща вътре, от които  ще се използва основно само частта, с която рисува човека, а всичко останало ще си прашасва.
Виж целия пост
# 2
Аз не съм фен на комплектите, честно казано. Ако ви е заради лъскава дървена кутия - не си давайте парите. По-добре посетете магазин (не знам от кой град сте, за да препоръчам), където да ви насочат. Най-малкото четките за различните техники са различни от земята до небето. Професионалните са 15-20лв и нагоре, за мен лично не си заслужава стреляне в тъмното Simple Smile
Виж целия пост
# 3
От Пловдив съм.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия