Препоръчайте ми марка стар фасул...

  • 4 597
  • 25
# 15
Смърфиета, накисвай го от предишната вечер Peace Така по-лесно увира при всички случаи.
Иначе бял на Крина и аз не харесвам.
Виж целия пост
# 16
Щом живееш в Пловдив потърси боб в опаковка на Либекс има и бял и шарен. много съм доволна има хубав вкус и бързо се сварява.
Има фирмен магазин в Асеновград на пазара.
Виж целия пост
# 17
Смърфиета, накисвай го от предишната вечер Peace Така по-лесно увира при всички случаи.
Иначе бял на Крина и аз не харесвам.
Вивиан, мерси за съвета. Ама при този не помогна и това, кисна повече от нощ. Не посмях да пробвам да му сложа сода за хляб, както съветват тук, а май трябваше.
Виж целия пост
# 18
Panino- боб, леща, ориз само на тази фирма и с други не съм пробвала.


За колко време увира ?
Виж целия пост
# 19
Щом живееш в Пловдив потърси боб в опаковка на Либекс има и бял и шарен. много съм доволна има хубав вкус и бързо се сварява.
Има фирмен магазин в Асеновград на пазара.

Либекс  newsm78 не съм чувала марката, но ще потърся. На български ли е изписано на опаковката ?
Виж целия пост
# 20
След много несполучливи опити с марки зрял боб се спрях на Лудогорски на IZZI. Най-вкусен ми е. Аз го кисна от предната вечер и после го варя на много слаб огън - става за около 2 часа.
Виж целия пост
# 21
Извинявай за закъснението.Всички надписи са български и разфасофките са по 0,5 и 1 кг.  newsm78
Виж целия пост
# 22
Извинявай за закъснението.Всички надписи са български и разфасофките са по 0,5 и 1 кг.  newsm78


Мерси  Simple Smile
Виж целия пост
# 23
IZZI newsm10, без значение кой точно модел боб.
Аз изцяло залагам на тази марка. Не само за боба, за всичко. Още не съм им пробвала само мюслито.
Виж целия пост
# 24
Аз от доста време ползвам Смилянка на Оберон-Х. Варя го един час в тенджера под налягане  без накисване. Винаги е сварен добре и равномерно.
Виж целия пост
# 25
Аз от доста време ползвам Смилянка на Оберон-Х. Варя го един час в тенджера под налягане  без накисване. Винаги е сварен добре и равномерно.


newsm10 аз го варя 2 часа в обикновена тенджера с накисване поне 10 часа преди това.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия