Дете на 1.5г. с нужда от помощ

  • 2 824
  • 3
Здравейте,казвам се Инджи Павлова от Пловдив и съм майка на едно прекрасно момченце на 1г и 5месеца,самотен родител съм понеже съпругът ми почина преди около година. Аз съм сираче и нямам помощ от роднини,родители дори не ги познавам. Майчинството ми беше социално по 200лв на месец,но за една година. От 5месеца не получавам никаква помощ от държавата ни освен детски(50лв). Не получавам и стотинка за това че бащата е починал понеже детето ми не беше признато и ние нямахме брак..
Правя тази тема с надежда и с молба някой да ни помогне с някои наши нужди.
Имаме нужда от хранителни и хигиенни продукти като например Памперси размер номер 5,към момента се храни с кисело млека. Също така ако някой от вас има непотребни дрешки и обувки. Размер на обувки-22номер Размер на дрешки-80р-р.
Умолявам ви помогнете ни!
Благодаря за отделеното време:heart:
Виж целия пост
# 1
Здравейте,мога да помогна с дрехи и обувки,колкото са останали от този размер,защото почти всичко съм подарила,но бих ви дала и по големи номера.Пишете ми и ще се срещнем,когато е удобно.
Виж целия пост
# 2
Здравейте. Споделете моля от какви дрешки имате нужда в момента?
Виж целия пост
# 3
Здравейте, отидете в социалните и попитайте за помоща по чл9. Ще взимате някакви парички. Моето е на 1г и 8м, от какви дрешки имате нужда? Имаме и доста играчки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия