Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Блефаропластика - 4 тема

  • 8 282
  • 109

Анкета

Правили ли сте оперативна блефаропластика?

Опции:

Привет, Момичета!

Изписахме няколко теми и продължаваме дискусията за блефаропластика. Споделяйте какво Ви вълнува, тревожи, опита си. Нека сме си полезни и подкрепящи се.

Вместо запис споделете какъв е опита Ви по темата. Проучвате ли? Правили ли сте, на долен или горен клепач?

Темите до момента: 1, 2, 3
Виж целия пост
# 1
Обмислям го.Доста ми паднаха клепачите, вече ги усещам над миглите.Все отлагам чисто финансово.😬
Виж целия пост
# 2
Преди 3 години правих, страхотен резултат но имайте предвид че е временен. Да му се невиди пак клепачите ми не са ок, а тогава толкова много кожа изрязаха, освен това вадиха и мастни торчбички. Бих направила пак, защото нищо друго не може да даде този резултат, така че не си давайте парите по конци, мазила, дрън дрън. Увисне ли кожа, трябва рязане.
Виж целия пост
# 3
То не може да се реже до безкрай, така че ако е през три години  бързо ще се приключи с разхубавяването. 2-3 пъти макс. За третия даже не съм сигурна.
Виж целия пост
# 4
Така е, аз по скоро се и разочаровах малко защото очаквах повече време да има резултат..
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата, a.l.e.n.a !

И моят начален етап се проточи много дълго. Освен цената, която непрекъснато расте, мен по-скоро ме кара да отлагам липсата на време,  не мога да организирам цяла седмица да не съм на работа след процедурата.
Искам да се консултирам с д-р Регина Хатър, но тя  пък не преглежда в събота, а през седмицата няма как да отида до Панагюрище. Може вероятно при д-р Желязкова.
Виж целия пост
# 6
Аз отлагам поради страх и това, че ако трябва да се прави през 3-4 години Thinking
Виж целия пост
# 7
Аз отлагам поради страх и това, че ако трябва да се прави през 3-4 години Thinking
не е казано че трябва през няколко години, просто при мен толкова имаше ефект. Страх няма от какво но препоръчвам да е с пълна упойка, аз я правих с местна и седация ако правилно го изписвам и това ме стресира..
Виж целия пост
# 8
Минаха над 2 години от моята и продължавам да съм доволна. Не съм очаквала вълшебства, общия ми изглед зависи от формата на очите, как са поставени на лицето, особен много от веждите. Независимо от това, каквото можеше да се постигне с блефаропластиката, вярвам че съм.
Виж целия пост
# 9
При мен скоро ще стане 1 година - промяната е само в положителна посока. Правих и лека неоперативна - за освежаване и стягане на самата кожа. Изключително доволна съм. По думи на Желязкова - кожата изисква грижи и след операцията и такива трябва да се полагат. В моя случай беше казала, че според нея - няма да се налага втора операция след години.
Виж целия пост
# 10
Здравейте ,
Ако някой има опит, искам до попитам за цената на такава интервенция и заплаща ли се нещо по здравната каса , когато има мастни образования на клепачите - ксантелазми, отстраняването на които се заплаща по здравна каса,
но малко клиники го заявават , а искат  плащане от пациента .
Виж целия пост
# 11
Здравейте,
Никога не съм правила, каквито и да е интервенции по себе си. Възрастта обаче си лети и азиатската структура на лице и клепачи не може да ме спаси от това. Участвам в темата като следяща впечатления и събираща смелост в някакъв бъдещ момент.
Виж целия пост
# 12
Здравейте,

Рекламират се различни лентички за повдигане на клепача.

Някой може ли да сподели от собствен опит има ли ефект, разбира се временно?!
Виж целия пост
# 13
Здравейте, а за неоперативната може ли информация. Има ли болка при самата процедура и след нея, ефекта какъв е, колко процедури и всичко, което се сетите.
Виж целия пост
# 14
Аз си правих нещо като горене беше по кожата на клепачите и над тях, много болезнено, имаше кървене, забравих името на процедурата. Никакъв ефект, 10 дни ходих с обгорели и подути очи, ужасно съжалявам. Потресена съм, че толкова се рекламира тази процедура, а няма ефект. Освен това бях навила и моя приятелка, която е с много бяла и нежна кожа, същото като при мен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия