Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къде да закупим смарт мебели в БГ

  • 1 010
  • 11
Интересувам се от сгъваеми мебели или така наречените смарт-мебели или трансформери. Опитах се да намеря подобни мебели в интернет магазини у нас, но не успях.
Някой има ли такива трансформери и може ли да сподели от опит дали си заслужават, доколко са ефективни и от къде могат да бъдат закупени или изработени по поръчка в България?
За ориентир можете да видите какво имам предвид от този линк:
http://www.moyatdom.com/smart-mebeli-transformeri-za-malak-apart … 20-idei-v-snimki/
Виж целия пост
# 1
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%BF%D0%B0% … &bih=521&dpr=1.58
Виж целия пост
# 2
Братовчедка ми живее в Япония. Много исках да ѝ отидем на гости с ММ, но тя казваше, имам място само за един човек. Накрая отидох сама и разбрах защо.
Апартамента беше безкрайно малък и всичко се разтягаше, вадеше, прибираше, вдигаше. На практика двете спахме на едно легло, което буквално висеше на метър и половина под тавана, под леглото беше бюрото с компютър, като мястото за сядане на човека е извън обсега на леглото. Всичко сякаш е правено по размерите на апартамента или масово са такива размерите, и мебелите  ги правят серийно. Тя е под наем и така е бил обзаведен от начало. Гардероб няма, всичко е в  разни чекмеджета които изскачат от различни места. До леглото се стига по стълбички в които има вградени шкафчета, масата и столовете висяха сгънати на стената. Мен това ме изнервяше, нищо че се прибирах само вечер да спя. Тъй като се пътува дълго до там, си купих билет за връщане след месец, хубавото беше, че пътувахме, та не се напрягах много в апартамента.

Всички мебели се "движеха" лесно, имала лагерчета, амортосьорчета, колелца и разни механизми и дете можеше да се справи, но за мен беше натоварващо непрекъснато да префасонираш стаята за да може да я ползваш. 
Виж целия пост
# 3
В бг надали…
Но примерно от тук може да се черпят прекрасни идеи.

https://goodideatrade.com/collections/space-saving-for-bedroom
Виж целия пост
# 4
Смарт мебели не видях, видях разни разтегаеми, за мен нефункционални щуротии
Не бих си причинила такива мебели в нормално жилище. Цялата галимация да събираш, прибираш, подреждаш не е за мен. Абсурд просто. Това да вадя всеки ден да застилам чаршафи наново, после да постилам диван...
А тия детски кошари трансформиращи се само с мерак се купуват в началото, после никой не ги ползва и масово търсят как да се отърват от тях...
Виж целия пост
# 5

Не бих си причинила такива мебели в нормално жилище
Но има хора които не живеят в нормални жилища и в 30 квадрата се опитват да съберат всичко от едно нормално такова.
Виж целия пост
# 6
Което не го прави по-функционално.
А и не е казала, че е такъв случая.
Виж целия пост
# 7
Падащото легло не иска застилане - вдига се заедно с матрака и чаршафа с ластик. А завивките и възглавницата се прибират и застилат всеки ден и на нормално легло. И за мен си  е доста функционално, ако пространството е кът, разбира се. Иначе няма по-удобно нещо от нормалното легло Simple Smile

https://hm-masters.com/padashti-legla/
Виж целия пост
# 8
Нищо не прибирам и не застилам. Затварям вратата на спалнята и до там.
Ако всекидневната е и спалня, бих я прибирала само ако ще имам гости.  На мен не ми пречи. Така или иначе през седмицата сме като на хотел вкъщи, камериерка не смятам да съм.
Но всеки си знае.
На въпросът - отговорих само, че за мен са нефункционални такива мебели и толкоз.
Виж целия пост
# 9
ОК, разбрах вече - нищо не разтребваш и не ти пука. Няма проблем. Но други хора обичат да им е подредено и мислех, че темата е за тях.
Виж целия пост
# 10
https://m.bg-mamma.com/?topic=1519774
Ей тука още една същата тема. Като гледам с подобен ентусиазъм.
Виж целия пост
# 11
Ентусиазмът е такъв, защото тези мебели не са популярни у нас. В Китай са предпочитани, та може да разгледате по алиекспрес за по-евтините поне, които няма да отидат на митница.
Друг вариант е изработване по поръчка, но ще е трудно да се намери човек с познания в областта.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия