Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

„Следвай театъра“ - кампания на театър "София". Спечелете двоен билет за постановка по избор!

  • 9 132
  • 133
„Следвай театъра“ е кампания, която стартира от 2022 до 2024 г. поради ремонта на официалната сграда на театър „София“. По време на кампанията постановки ще се играят ежемесечно в „Театро“, Младежки театър „Николай Бинев“, театър „Българска армия“ и Открита сцена „Сълза и смях“.

В женския месец март кампанията дава възможност да гледате постановки, които ще развълнуват всяка една от вас с история, емоция и усещане за наистина добре прекарано време. Театърът не е лукс, а необходимост да се свържете по друг начин със себе си. Да се погрижите за душата си и да надникнете в друг свят.

Започваме с този на модната дизайнерка Петра фон Кант на 1 март в „Сълза и смях“. История за любов, красота и мода – „ГОРЧИВИТЕ СЪЛЗИ НА ПЕТРА ФОН КАНТ“. Лилия Маравиля в главната роля се влюбва в друга жена, която прави кариера благодарение на Петра.

Именно на празника на жената 8 март може да гледате „РАЗВРАТНИКЪТ“ в „Сълза и смях“. Тогава ще бъдат изтеглени и победителите от играта ни в Instagram. Все още може да се включите и да спечелите раница, шише, слушалки или торба с цитат от представлението.Елеонора Иванова, добре позната от сериала „Братя“ и филма „Чалга“ на Мариан Вълев, е с първа главна театрална роля в „ЛУЛУ“. История за съдбата на млада жена в развлекателнaта индустрия. Лулу преминава през различни прояви на продажба и илюзия – от златната ера на киното до днешната епоха на интернет. „Лулу“, също така, е и история за метафизичната сила на любовта, за нейната способност да променя. Спектакълът ще се изиграе на 15 март в театър „Сълза и смях“.

Йоанна-Изабелла Върбанова, която се снима и в сериала „С река на сърцето“, и играе феята Ванилия в премиерното ни заглавие „ФЕЯТА ОТ ЗАХАРНИЦАТА“, може да гледате в представлението „Олд Сейбрук и Последният страстен любовник“ на 21 март в театър „Българска армия“. Това са две комедии, които ще видите за една вечер. На сцената са също Дария Симеонова, Лилия Маравиля, Милена Живкова и други.

„Невинно малко убийство“ е друго любимо на жените заглавие. Комедията, в която играят Пламен Манасиев, Неда Спасова и Дария Симеонова, се играе на 23 март в "Театро" (ул. „Върбица“ 12).

„Тирамису“ – седем млади, успели, силни и красиви жени водят своята битка за успех в обществото, като зрителите стават свидетели и на най-интимните им изживявания, съпреживяват сблъсъка на личността и наложените обществени правила за успех, реализация, норми за щастие – 29 март в театър „Българска Армия“.

По време на цялата кампания „Следвай театъра“ билети могат да бъдат закупувани от касата на театър „София“, която се намира на ъгъла на ул. „Георги С. Раковски“ и ул. „Славянска“, от официалния сайт на театърa www.sofiatheatre.eu, както и от сайтовете и касите на „Театро“, Младежки театър „Николай Бинев“, театър „Българска армия“ и Открита сцена „Сълза и смях“.


🎭 Спечелете двоен билет за постановка по избор!

✍🏻 Споделете колко често ходите на театър и какъв жанр са предпочитаните от вас постановки?
За коя постановка от репертоара ни бихте искали да спечелите билет?


На 13 март ще изтеглим петима късметлии, които ще спечелят двойна покана.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.


#СледвайТеатъра
Продажба на билети
Последвайте ни в Instagram и Facebook
# 1
Ходя на театър два, три пъти на сезон. Бих гледала с удоволствие “Тирамису”.
Виж целия пост
# 2
Всеки месец ходя, но на куклен театър със сина ми и съм очарована от прогреса, който има това изкуство. Не бях ходила на куклен театър от години ..
Бих отишла с удоволствие на постановката "Феята от захарницата".
Виж целия пост
# 3
Все по рядко намирам време за театър ,а бих искала да е по-често.
Ходим един-два  пъти месечно.
Обичам да гледам комедии,бих искала да гледа постановката „Невинно малко убийство“.
Виж целия пост
# 4
Напоследък ходя сравнително рядко на театър, два-три пъти годишно. Предпочитам хумористични постановки, но с удоволствие гледам и други жанрове.
Бих отишла на Лулу.
Виж целия пост
# 5
Веднъж годишно, май, макар че ми се иска да е повече. Предпочитам комедиите, вече органически не мога да изтърпя да слушам крясъци, драми, изстъпления и прочие. Искам почивка и разведряване.
"Женитба" ми звучи добре Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Ходя на театър около веднъж месечно.
Обичам да гледам комедии.
Бих гледала постановката „Невинно малко убийство“
Виж целия пост
# 7
Много рядко ходя на театър, не повече от два пъти годишно. Предпочитам комедиини постановки.
Бих желала да спечеля билети за „ИГРИ В ЗАДНИЯ ДВОР“.
Виж целия пост
# 8
Ходя на театър веднъж на 2-3 месеца. Предпочитам хумористични постановки, бих гледала „Невинно малко убийство“.
Виж целия пост
# 9
Много рядко ходя на театър, за съжаление. Харесвам комедийни и драматични постановки.
Бих се радвала да гледам "Женитба", "Невинно малко убийство", или "Игри в задния двор".
Виж целия пост
# 10
Искам да гледам Тирамису.
Иначе ходя на театър 1 път месечно. Обичам хумор и сатира.
Виж целия пост
# 11
Напоследък ходя сравнително рядко на театър, два-три пъти годишно. Искам да гледам Тирамису.
Виж целия пост
# 12
Не ходя често на театър. Трябва нещо много да ме впечатли като заглавие и актьорски състав. Обичам комедии, за да си отдъхна от напрегнатото ежедневие.
Бих заложила на "Лулу". А поканата би отишла за подарък.
Виж целия пост
# 13
Ходя на театър 4-5 пъти годишно. Харесвам комедии, леки и разтоварващи постановки. Бих посетила „Невинно малко убийство“.
Виж целия пост
# 14
Преди ходихме много. Откакто имаме деца, няма как да идем на театър с тях и посещаваме само Кукления.
Единственото приятно на ковидската масова истерия беше онлайн достъпът до музеи и театри. За такива като нас това е добра алтернатива, но за жалост отмина.
Обичам хумор. Бих гледала "Невинно малко убийство".
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия