Вълнението не стихва, ЯНУАРЧЕ на мама се усмихва - 1

  • 25 166
  • 741
# 735
Daisy, аз основно приготвям всичката храна за бебонка и не мога да готвя всичко всеки ден. Не знам колко е правилно, но готвя нещо веднъж на 2 дни-супа или варя зеленчуци. Неща като каши, кисело мляко с бисквити приготвям нато се наложи. Но иначе абсурд да готвя всеки ден, това значи само да готвя и да мия и не е никак електросъобразно. Но гледам вече да минава към обща храна, като готвп нещо отделям за нея преди да прибавя сол и подправки и така.

Препоръчаха ми много хубав саийт на английски с много информация и рецепти, ще споделя линк ако някой го интересува:

https://static1.squarespace.com/static/59f75004f09ca48694070f3b/ … or+web+14+Dec.pdf

https://www.firststepsnutrition.org/parents-carers

Иначе избягвам вечер да давам месо или плодове , но ако се наложи не е краят на света:)

Виж целия пост
# 736
Здравейте и от нас. Нашата регресия уж поотмина, но продължавам да имам проблем с дневния сън на моменти. По принцип заспива като постоя с нея на леглото и тя си заспива сама. Някой път успява сама да изкара 1 дрямка от над 1ч,но понякога става и аз трябва да я доприспя. Но иначе поне отмина кошмара когато отказваше да спи изобщо денем, а нощем се събуждаше през 1ч и то с рев. Вие имате ли проблем с дневния сън? Вечер иначе заспива в 21.30ч и спи до 7.17ч точно всяка сутрин 🙂. На денонощие докарва минимума от 12ч сън.
Снощи носа й хъркаше, но й дадох коризалия и пръскам носа. Спа лошо снощи заради носа, но иначе има 2-3 промрънквания нощем, не бих ги нарекла събуждания.
Виж целия пост
# 737
Тамън нагласих някакъв режим и хайде всичко отначало. Сега така му се разбърка дневния сън, че вечер или трябва да легне много рано, или да е изнервен докато дойде време за сън. Двата Горни зъба са на ръба да излязат, той е кисел като лимон и нещо не го забавлява…
Вашите мъници обръщат ли се всеки път като ги извикате по име? Като се заиграе или загледа изобщо не ми обръща внимание. Иначе си е усмихнат, закача се, бърбори си нещо, гледа ме в очите, отвръща на усмивки. Но нали знаете майчините размисли…
Виж целия пост
# 738
Моето не се обръща всеки път, даже май по-често не го прави. Винаги има нещо по-интересно. Но пък се закача, усмихва, показва колко голям ще стане, дава пет и боц. От скоро много ясно заявява, като сочи, какво иска,та смятам че се развива добре.
Виж целия пост
# 739
Здравейте момичета. Вирусът ни тръшна нас, първо мм една седмица с болки в гърлото, тялото, кашлица, сополи. Нямаше как да се отдели, но все пак седя далеч от малкия, ама колко може да се пазим в една къща.. и ето от 2 дни Дени е с брутална кашлица, сополи и вчера повърна два пъти. Поне температура няма за сега, има апетит и настроение Слава Богу. Бяхме при лекаря днес изписаха ни капки, сироп и го преслушаха.
А малко преди да се разболее бяхме на консултация станал е 10,700 кг и 80 см бързо в дръпнал.
Обръща се на името си, бърбори и пищи нон-стоп, сякаш започна изведнъж да разбира какво му говоря.
Виж целия пост
# 740
Дано бързо се оправят болните. И ние сме болни, мъжът ми е с Ковид, дано не се заразим. Съвсем го бях забравила този вирус, но ето напомни пак за себе си.

Моята бебонка я се обърне като я извикам по име, я не . Някой път май се прави оглушки:) Но аз я наричам по много различни начини, че сигурно се обърква горкото.
Виж целия пост
# 741
Мацки, НОВА ТЕМА
https://www.bg-mamma.com/?topic=1609862.new#new
Малко постничка, дайте идея какво да си сложим на първа страница? Какво ще е интересно в следващите няколко месеца? Зверчето е с болно коремче и нямам много време за разглеждане.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия