Как се пълнят мъфините с крем?

  • 17 312
  • 34
# 30
Да кажем, че английският не е силната ми страна и че от горната рецепта разбрах много малко. Пък и не ми се нрави на слуха този лимонен крем, та не се и задълбочих.
А Тандури пише:
Цитат
То си е точно с нишесте, същото по гъстота.

Ами аз написах, че това е крем патисри (наричан струва ми се ванилов крем) и допълнително сгъстен с нишесте. Това е крем с мляко и жълтъци,който сам по себе си става много гъст. Като се добави и нишесте става още по-. Ако искаш ще ти дам класическата рецепта за крем патисри (без лимон) и ще си комбинираш с нишестето.
Виж целия пост
# 31
Да, с удоволствие! Би ли споделила рецептата на този крем. А нишестето като отделен крем ли се вари и накрая двата се размесват или се добавя към същата смес?
Виж целия пост
# 32
По стечение на обстоятелствата точно се мъчех с търсачката да изровя рецептата на сладкарския крем, който преди време бях превеждала. Не става, затова ето линка към оригиналната рецепта.
http://joyofbaking.com/CremePatisserie.html;
Пробван е, тази пропорция е много добра.
(във форума е пускан с името "Основен сладкарски крем, ама не мога да го намеря и това е)
Виж целия пост
# 33
По стечение на обстоятелствата точно се мъчех с търсачката да изровя рецептата на сладкарския крем, който преди време бях превеждала. Не става, затова ето линка към оригиналната рецепта.
http://joyofbaking.com/CremePatisserie.html;
Пробван е, тази пропорция е много добра.
(във форума е пускан с името "Основен сладкарски крем, ама не мога да го намеря и това е)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98100.msg1720990;topicseen#msg1720990
Виж целия пост
# 34
Много ви благодаря и на двете!   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия