КГБ = Клуб на Готините Баби - 212

  • 29 428
  • 740

  СТАРИ ТЕМИ:    ]=======       =======       =======
Мел, винаги ще бъдеш една от нас!
04.09.1985 - 14.12.2012
 =======       =======       =======
Мими (Руми), винаги ще бъдеш една от нас!
12.06.1954 - 18.08.2018
=======       =======       =======
Хармонично (Таня Тодорова), винаги ще бъдеш една от нас!
05.04.1954 - 28.02.2019
 =======       =======       =======
Хули (Пенка Маринова), винаги ще бъдеш една от нас!
01.03.1953 - 12.11.2022
 =======       =======       =======
ПРИЯТНО ПИСАНЕ!
Виж целия пост
# 1
Май съм първа в новата ни къщичка!
              Пипи,страхотна е! Благодаря ти за труда и умението да спретнеш нещо красиво и уютно,че и весело!
              Нека изпълним къщичката ни с много обич и приятелство!
Виж целия пост
# 2
Айде и аз! Пипи, благодаря за труда, прекрасно оформление! Дано да ни се случват само хубави неща и  да ги споделяме тук, където аз, като една от най- новите, се чувствам уютно и комфортно. Благодаря на всички ви!
Виж целия пост
# 3
Благодаря ви за хубавите думи, момичета. И понеже това е общата ни къща, бих искала да ми дадете препоръки и желанията ви за оформянето ни на следващата тема, защото виждам, че ги изписваме със страшно бързи темпове. Както и забелязах, че в последната тема нямаше нито една лоша дума. Това е супер. щастлива съм, че съм една от вас.
Виж целия пост
# 4
Да ни е честита Кари ! Здраве и мир да има !

Мамси, Голям майстор си. Всичко изпипано до последния детайл.

Фло, Кандидатствам да си купя и аз кремче за всичко.

Дидия, Възхищавам ти се на стоицизма, да парираш паника и пр., много е важно поне един да е такъв.

Пипи, Да си изразя пак възхищението от момчето с тази сложна и изискваща смелост и самообладание професия.

Клечо, Как имаш сили за тоя спорт ката ден....ама така е като нямаш сланинки да тежат Simple Smile
Неспоменати и споменати гушкам за лека нощ !
Виж целия пост
# 5
Здравейте, мили момичета! Привет!
Пипилотка, благодаря за новата тема!
Прекрасна е и дано я изпишем със здраве, да споделяме радостни моменти и много обич.
Чета ви все набързо и изпускам някой споделяния, но сега искам да поздравя всички, които имаха поводи за радост и гордост. Поздрави за големия успех на сина на Пипи и пожелания за много още покорени върхове в живота.
Поздрави и за всички, които съм пропуснала, но споделям с вас радостта от преживяното.
Поздрав с тематична снимка:
 Пожелавам на всички много здраве, радост и сполука през идващите дни.
Виж целия пост
# 6
Добро утро.
Рано съм ранила и пия кафенце на диванчето в кухнята.
Благодаря на Пипи за отделеното време за новата ни тема. Орисвам темата да я изпълним с добри мисли за спокойни и приятни изживяни моменти. И нас си орисвам - да сме здрави,  да се срещаме, да си споделяме приятни мисли и вълнения.
Малко не ми работи акъла толкова рано, та съм малко хаотична, но съм прочела пропуснатото, и в старата, и в новата тема.

Фло, посмях се с твоето момиченце Simple Smile. Пак добре, че може толкова добре да се изразява на БГ и то със специфични термини. Моите чужбинчета имат много по беден речник. Средната ми внучка на 6 и 1\2 ми писала пожелание за РД на латиница и което не и е ясно как, с йероглиф, пък нека бабата се справя с четенето...
Аз вече съм го планирала и следвашия месец, та и до средата на м. май имам фиксирани дати.
Тази седмица ще ми гостуват внуците, априлската ваканция пак. За Великден ще пътуваме, после - Панагюрище, пък към средата на м. май още не съм резервирала, но много ми се ще едно турско моренце... Имам закупени билети за няколко културни мероприятия, само да дойде деня.
 Планове ми дай на мен да правя за приятни изживявания. Само дето всичко е с пари и това ме спира... иначе цялото свободно време на света е мое..
Деборанка, хич не ми тежи ходенето на спорт. Когато съм сама в СФ, мога да изкарам ако не цял, то поне половин ден в залата. Голямо удоволствие ми е.
Въпрос на време ми е колко оставам там, но ходя почти всеки ден. И ходя не от суета, а за здраве - виждам ползите за всичките ми кокаляци - и колене, и тазобедрени ( гъзобедрени Simple Smile  ) стави и гръбначен стълб, абе имам нужда...
Сега да се поФаля Simple Smile , че умря циганката  Simple Smile.
За рождения ми ден си подарих едно предизвикателство, едно ново начинание - записах се да ходя на народни танци, поне докато съм в СФ до към м.май. ММ беше с мен на първото занимание, казва, че не съм съвсем безнадежден случай Simple Smile. Пак ще ходя довечера, много ми харесва...
Хайде стига за сега съм ви занимавала с моята особа.
Изпих кафето, пак ще дойда по някое време.
Хубав ден ви желая!

П.п Не се въздържах - Нинка, прегръщам те!
Така е за душата - и ти, и аз и всички пишещи тук сме реално потвръждение Simple Smile.
Възрастта е само цифра, по- важно е да сме здрави и с плам в душите и искри в очите!
 Как беше : ,,да бъдем като липовия цвят- макар през юни прецъфтява, с години пази своя аромат...'""
Да сме  ароматни момичета,  по- леко се живее така!

Оххх, телефон мой, мъко моя Simple Smile  Wink  ...
Виж целия пост
# 7
Добро утро!
Благодаря за новата тема. Пипи, аз нямам претенции какво да има или няма в първия пост. Да има къде да си пишем, поне за мене не е важно шареното оформяне.
По темата за деца и внуци. Ами по различен начин е обичта към тях. Детето ми е най-важно. Когато Мрънч не слуша и ядосва майка си все му казвам "Не прави така с моето дете! " Той се чудеше и даже пита къде е моето дете. За сега му е трудно да осмисли, че всеки има родители, не само той. Но пък и внуците си ги обичам и гледам. При болести никога не се паникьосвам. Водя на преглед, купувам лекарства и давам както са предписани. Имаме и война с родителите - те са за по-малко хапчета, организма да се пребори сам. Дрън - дрън, щом има лекарства давам и напомням по тел. Ако съм далече. А по градинки и площадки съм все до децата - да не паднат, да не се потрошат. Важното е да ги сдам здрави, без поражения. Как ще е по-нататък не знам, но се надявам да се разбираме на български, че не ми се учат чужди езици на дърти години.
Фло, много хубаво го е обяснило детето. Весело е, но не се знае ние как щяхме да се жалим на техния език.
Виж целия пост
# 8
Добро да е утрото ни, красавици!
Спинка баба в топла стая, а тук става преместване от старата в новата ни къща.
Браво, ПИПИ! Чудесна си!!! Пак ни приюти. Ето на кого се е метнало момчето ви - упорито, умно, можещо! Чудесно беше настроението ни в предишната тема, чудесно да е и занапред. Няма как да е друго Толкова позитивни мацки събрани на едно място, със свежи интереси и идеи. Здрави да сте, красавици! Пишете, не се жалете! Stuck Out Tongue Winking Eye
Изпих първото за деня кафе, после разходка до школото, сега второ кафе и следва танц със саби ( разбирайте танц с кухненски ножове ) около печката. Днес по заявка - супер топчета ( супа топчета ) и роло Стефани.
Дано днес вземат коня за ремонт.

И един музикален поздрав за настроение!

https://www.youtube.com/watch?v=6CpAPFlD8Bc
Виж целия пост
# 9
Хайде и аз в кюпа!
Пипи, тенк ю, баби за новата къщичка! Много си е хубава!
При мен нищо ново!
Виж целия пост
# 10
Ехеее, нова темичка и писали, писали Blush 
Ха здрасти и добър ден!
Пипи, присъединявам се и аз към благодарностите на дружките за новата къщичка! Благодаря Heart  и момичета, благодаря,  че  мога да благодаря  Heart Eyes
Фло, съжалявам за коня, дано скоро го подкараш, че лоша работа. От сърце се смях на сладурката ти, но право е детето, кво толкова пък , важно е, че знае за какво иде реч Bowtie
Клечице, дерзай, много е хубаво да се ходи на народни танци. Много е зареждащо. Обичам ги тези танци и на млади години играех в танцова, но не беше за дълго. Имах едно гадже, дойде една вечер да ме прибира от репетиция и тъкмо играехме един танц в който момчетата ни хващаха през кръста и ни прехвърляха, като ние и подскачахме , абе много интересно беше /не знам дали ме разбрахте де/. Та този възлюбения, ми рече, че кво било то това нещо и тъй разголени /на репетициите бяхме с  черни трика и къси червени полички/. После се започнаха едни разправии все на тази тема. Накрая аз се отказах от танцовата и малко след това, разкарах и него. Беше ми неудобно да се върна, макар, че ме викаха, но...  Отнесох се.... Хубаво нещо са спомените особено за ония, хубавите луди-млади години....
Влязох уж само, да благодаря и да не изтърва нещо от новата  темичка, а се увлякох. Изчезвам, че все пак съм на работа Grin
Ча сега чаф, до по-късно Hug
Виж целия пост
# 11
Хоп, ето ме и мен в новата красива тема. ПИПИ, благодаря за труда и за веселото оформление.
КЛЕЧИ, къде ходиш на танци? Някъде в квартала ли или по-далечко? Браво на теб. Аз много искам, но няма да мога, вероятно, да издържа на темпото.
Момичета, едно питане имам: каква козметика за лице ползвате? Препоръчайте ми някакъв хубав дневен и нощен крем. Цената не е от значение, нещо за 60+.
Времето днес беше доста топличко и почти 3 часа изкарахме на пясъчника. Уж не е толкова силно слънцето, но вече имам лек загар. Като обикаляме из квартала с Еми минаваме покрай две-три детски градини. Нито веднъж не съм видяла да изкарват децата на двора, въпреки че времето е много подходящо за игри. На госпожите не им се занимава с обличане-събличане, а и после трябва да следят децата какво правят и да не се наранят. Направо ми е жал за дечицата - при такова прекрасно време да стоят затворени и да дишат застоялия въздух в стаите.  Според мен трябва да ги задължават поне по един час на ден /с изключение на дните, в които вали/ да извеждат децата на чист въздух.
Това от мен, до после.
Виж целия пост
# 12
Мамси, аз ползвам крем за лице от Лидл. Има и дневен, и нощен - доволна съм. Само околоочния го изхвърлих - дразнеше ми очите.
Ползвам и техните маски за лице редовно. Но не съм критерий - кожата ми е плътна, леко мазна хидратирам я от ученичка.Каквото мажа на лицето, същоото и на шията. Никога не съм купувала кремове над 5 - 6 лв.
И аз да питам нещо за вашия квартал, че утре май ще имам път натам. Има ли по Ломско шосе/където минава авт. 86/ магазини за по-евтини обувки? От типа на тези, които са около Женския пазар.
За детските градини - много са децата, малко персонал и трудно се оправят. А и разни претенциозни родителки.  Не ги оправдавам, но ... Мрънльовците са по 10 деца с 2 - 3 възпитатели. И ако някое е болно - децата намаляват. Всеки ден са навън, хем нямат двор и до близката площадка. А в техния град хич няма такива места като тук. Но ти си го знаеш от баткото.
Виж целия пост
# 13
Здравейте!  Пипи, поздравления за новата тема.  Картинката  е много яка  и напълно  подхожда.
Днес ходих до "Замъка"  да проуча  менюто.Има много добър асортимент от  питиета, аламинути, основни и мезета. .
Скрит текст:
Давам  примерно меню от 50 г ракия  или водка Смирноф  около 4  лв.,  салата 6,50 лв.( домат, краставица, чушка, патладжан), свинско вретено с гъбен  сос  350 грама - 8,90 лв.  (или  пилеша пържола  филе пане  6,80 лв., ) гарнитура  горе - долу 3 - 4 лв: , 2 безалкохолни кола и фанта и 1вода  общо  7  лв., хляб,  по желание бира или  наливно вино   Общо около  35 лв максимум 40,ако се включат и сухи мезета. Десерт не включвам,защото отделно ще поръчам торта   по ваше предложение. Смятам,че  това е достатъчно като количество.   Ако някоя от вас или от мъжете искат още нещо, то ще е допълнително и отделно.
Кюфте, кебапче, шишче не погледнах точно, но ми се мярна  1, 70 за брой.
Тъй като има доста богат избор,ако желаете,може всеки да си поръча,каквото желае и да се плаща индивидуално.

Моля за мнения!
Виж целия пост
# 14
Здравейте, момичета! Flowers Rose
мамси - Flowers Tulip Отговарям ти набързо за крема, който ползвам повече от 15 години. Преди да го внасят у нас си го купувах от Германия.
Скрит текст:
Има го в много разновидности, този е най-скъпия. Като напишеш името ще ти излезнат всички видове и цените. Не е от евтините, но е много качествен и тестван. Продава се в аптеките и има промоции, които аз дебня. Моята кожа е суха и ползвам само нощния - сутрин и вечер. Сутрин един път в седмицата преди да си измия лицето се намазвам със сода за хляб/Бикарбонат/ и няколко капки лимонов сок. Така стоя 15 минути и се измивам. След това от въпросния крем. Вечер изчиствам лицето си с лусион /Нивея/ и отново този крем. Това е!
Хубава вечер на всички и бъдете здрави.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия