Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

❗❗❗ВНИМАНИЕ! Опити за измами чрез фишинг (phishing) линкове❗❗❗

  • 10 552
  • 1
❗❗❗ВНИМАНИЕ❗❗❗
Проверявайте линковете, чрез които се логвате в BG-Mamma, и преди да въвеждате свои данни за вход във форума, винаги обръщайте внимание какъв е адресът на страницата, която сте заредили - дали адресът е правилен и започва с
https://m.bg-mamma.com/ или https://www.bg-mamma.com/



Уважаеми потребители,

Фишингът е често срещана измама, целяща да подлъже потребителите да споделят парола, потребителско име или други данни в сайт, копиращ изцяло вида на истинска съществуваща услуга. Най-често обекти на подобни измами са клиентите на банкови и финансови институции, както и сайтове, предлагащи платени услуги.

През последните седмици бе засечено разпространението на опити за измама чрез фишинг (phishing) линкове, водещи и към имитираща страница, която копира страницата за вход на BG-Mamma.

Злонамерени лица се опитват да публикуват съобщения с линкове, които изглеждат като връзки към страница от BG-Mamma, и да подканват потребителите ни към последване на линка. Възможно е такива линкове да бъдат изпратени чрез лични съобщения, публикувани и в други сайтове, както и да бъдат изпратени по имейл.

При въвеждане на данни за потребителско име/имейл и парола във фалшивата страница, тези данни се прихващат от злонамерените лица и въведените от потребителите данни могат да бъдат използвани впоследствие за присвояване на профила тук или други неправомерни действия.

В случай че последвате линк към BG-Mamma и се изискват данни за вход, моля, преди да въвеждате свои данни, винаги да обръщате внимание какъв е адресът на страницата, която сте заредили, дали адресът е правилен и започва с https://m.bg-mamma.com/ или https://www.bg-mamma.com/.

Важно е да гледате какъв е адресът не само на линка, който цъкате, а какъв е адресът на домейна в адресната лента на страницата за логин, която сте заредили.






Ако попаднете на линк в публикация във форума, или получите лично съобщение, съдържащо линк, който сочи към друг домейн, но страницата имитира BG-Mamma, моля незабавно да информирате модераторите или администраторите на форума.

Моля, бъдете бдителни!
Виж целия пост
# 1
Поради постъпили запитвания, уточняваме.

Валиден и наш домейн е този, който използваме за кратките линкове за споделяне на теми и мнения
https://bg-mam.ma/.
Можете да го видите на екраните за споделяне на линк към тема или пост.



Той препраща към съответната страница на основния ни домейн bg-mamma.com.
Имаме още алтернативни домейни, които препращат към основния, но при тях, както и прeз краткия линк, няма как да заредите страница за логин и адресът в адрес лентата да започва с друго, освен с m.bg-mamma.com или www.bg-mamma.com.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия