Кой какво сервира вчера...кой какво ще готви днес?

  • 11 495
  • 303
# 210
Снощи - пилешки бон филета с картофена салата, днес - спагети Болонезе.
Виж целия пост
# 211
Днес ще вечеряме скумрия на скара и картофена салата
Виж целия пост
# 212
Снощи зелеви сърми, салата "Табуле" и за десерт покрива на Наталина.
Днес ще дояждаме.
Виж целия пост
# 213
Днес ще дояждаме от вчера. Още повече се сина ми е на гости при баба, а аз започвам диета така че не ми трябва мнооооооооооого ядене Laughing
Виж целия пост
# 214
Снощи - баница с праз и ориз, айрян.
Днес - малкия си е поръчал леща, обаче ме съмнява, че за баща му ще трябва да метна нещо на скарата Thinking...
Виж целия пост
# 215
снощи си поръчах ме семейно меню от кентъки,
а днес за вечеря ще пълна чушки с кайма и ориз и сигурно с таратор ще си мезиме Rolling Eyes
Виж целия пост
# 216
Сандвичите Монте Кристо,

Печено пиле с ориз за вечеря,

за десерт Покрива на Нат го спретнах още снощи
Виж целия пост
# 217
Вчера се  правих пилес зеленчуци, ориз със зеленчуци,питки със извара и патетник/голяма къща сме/.
За днес съм си харесала една от рецептите на Лео с койма и топено сирене.
Виж целия пост
# 218
Борш, панирано пиле, салата "Снежанка", тиквеник, баница.
Виж целия пост
# 219
добре, че е Лео, да дава идеи- ще готвя нейната кайма с топено сирене Laughing
Аз вчера е сготвих  Peace, нищо не остана, за това днес ще правя грах за вечеря и за десерт руло.
Виж целия пост
# 220
Днес свински пържоли с гъбен сос и гречка (нещо като ориз в Русия го ядат) и бухти за десерт Crazy
Само да кажа, че гречката е елда, за мен това нещо е отврат, но е въпрос на вкус. Срещу свинското нямам нищо напреко Mr. Green Hug

Иначе за протокола, салата бъркоч с кус-кус от вчера, панирани чуски с доматен сос и бисквитена торта.
Виж целия пост
# 221
Днес-лазаня  Simple Smile
Виж целия пост
# 222
Днес свински пържоли с гъбен сос и гречка (нещо като ориз в Русия го ядат) и бухти за десерт Crazy

Какви подправки изпозваш?
Ще пуснеш ли рецептата? Винаги съм възприемала елдата като десерт. Simple Smile
Виж целия пост
# 223
Картофена яхния с пилешко филе.
Виж целия пост
# 224


Какви подправки изпозваш?
Ще пуснеш ли рецептата? Винаги съм възприемала елдата като десерт. Simple Smile


Варя я със сол и после и добавям масло и заливам със соса от яденето (в случая беше гъбен) Wink Но я обичам и само с масло, може би защото я ям от малка и си я обичам. Но не съм виждала да се продава тук newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия