Трапезария

  • 1 558
  • 13
Как изглеждат вашите трапезарии?
Какви маси и какви столове сте избрали?

Гледам че са доста модерни кресла в трапезарията, практични ли са според вас?
Относно масите има голям избор освен в цветове и форми, така и в материала на плота. Казват, че един от най-добрите е керамика. Само че той е доста студен. Някой има ли такава маса и удобно ли е?
Виж целия пост
# 1
Ако сте семейство с малки деца креслата ще се омажат много бързо. А дали са практични зависи как сте свикнали да седите на масата, ако много маате с лакти не са практични. За самата маса най-добре иди в магазин да пипнеш. Ако си топлите дома няма как плота да е кой знае колко студен, но ако имате навика да се облягате на лакти на масата може да ви е хлъзгаво с керамиката. Всичко си е много индивидуално ¯\_(ツ)_/¯
Виж целия пост
# 2
Не знам какво разбираш под "кресло". По принцип креслата предполагат отпускане на тежестта назад за комфорт, но това е неудобно за хранене. Трапезните столове избутват центъра на тежестта напред и така е удобно човек да се храни.
Виж целия пост
# 3
Имам предвид такъв тип кресло:
Виж целия пост
# 4
Toва е просто дизайн. Но е важно да ти е удобен. Понеже тези столове не са много широки (не са кресла) е възможно едър/дебел човек да се чувства некомфортно наврян между страниците. Също така е възможно страниците да са толкова високи, че столовете да не могат да се прибират плътно към масата.  Също така не могат да се обръщат върху масата за да се чисти подът. А и ако са от плат ще се цапат лесно. Така че си решаваш дали са ти ОК или не са.
Виж целия пост
# 5
с такава маса и подобни столове бяхме, но кожата почна да се лющи, постоянно имаше бели парченца по земята и от няколко месеца сме с тези . Това бяха единствените столове, коити бяха удобни и на трима ни Simple Smile. Първоначално ми бяха грознички, но вече много си ги харесвам- стабилни са, краката са дървени. Пробвахме сигурно над 15 модела, визуално си харесах доста, но бяха неудобни. Задължително трябва да ги пробвате, не се подлъгвайте по красивия дизайн Simple Smile!
Виж целия пост
# 6
Пробвахме сигурно над 15 модела, визуално си харесах доста, но бяха неудобни.

Това е ключът от бараката при избор на столове.
Виж целия пост
# 7
Миналата седмица си взех от този тип столове, много са удобни.
Скрит текст:
Материята е кадифе.

ПП. Ние сме слабички Blush
Виж целия пост
# 8
Столовете със странични облегалки,обикновенно не се прибират под плота на масата и изискват повече място.Не са много удобне за хранене,по скора за някакъв кът за кафе,почивка
Виж целия пост
# 9
Аз съм си харесала тези столове за трапезарията. Много са ми удобни и симпатични.
Виж целия пост
# 10
Имам предвид такъв тип кресло:


Нашите столове са точно такъв модел. Много са удобни. Не са с плюш, а с друг плат.
Виж целия пост
# 11
Взеха че се побраха под новата ни маса Yum

Виж целия пост
# 12
И ние сме с такъв тип кресла в трапезарната част, като обаче държах да се въртят, а не да въртя врат ако сме пуснали тв, филм, музика, концерт по време на вечеря. Най-удобните столове, които сме имали.

Качвам снимка от момента на покупката, който е бил вече преди 1,5 години. Не са мръднали оттогава, а се въртя, седя по турски в тях и ги ползваме ежедневно, вкл. по цял ден в хоум офис.

Също и по тапицерията няма промени, въпреки продължителното седене (поне 10 часа дневно), минавам от време на време с прахосмукачка.

Виж целия пост
# 13
chrissy
Изглеждат много удобни!
Exter
Чудесна комбинация. Малко ми малее обаче, представям си я отрупана с храна и ми се вижда малка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия