Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Допълнително материално стимулиране

  • 1 827
  • 7
Здравейте! Може ли някой от Вас да ми даде примерна заповед за ДМС?
Виж целия пост
# 1
В Гугъл изображения има много и би трябвало да ти свършат работа.
Виж целия пост
# 2
ДМС обикновено се дават на определен период от време. В държавните институции на 3 месеца, се дава малка сума пари които са уж за дрехи....
Виж целия пост
# 3
Парите за дрехи се плащат веднъж годишно, на 3 месеца се изплаща ДВПР.
Виж целия пост
# 4
ДМС-то може да е ежемесечно, на 3 и на 6 месеца. Навремето в държавните институции беше всеки месец, сега гледам, че ги дават на 3 месеца. Парите за дрехи нямат общо с ДМС - или поне преди нямаха.
Виж целия пост
# 5
Кога ДМС в държавните институции е било всеки месец?
Виж целия пост
# 6
Кога ДМС в държавните институции е било всеки месец?

По спомен през 2008 г имаше ежемесечни ДМС-та. Не знам дали навсякъде е било така. Тъм, където аз работех си ги имаше в продължение на няколко години. И бяха доста високи, поне тези, които ние взимахме. Отделно имаше и годишни, но не за всички служители. За годишните се пускаше отделна заповед, която беше само за служители по пренценка на директора.
Виж целия пост
# 7
Не е било така навсякъде. Аз съм бил държавен служител на няколко места, вкл. и през 2008 г., но никога и никъде не съм попадал на подобна практика. Винаги е било на 3 месеца, без отделни суми в края на годината.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия