Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебето трудно захапва биберона на шишето

  • 1 696
  • 2
Здравейте! От няколко хранения насам бебето ми, което е на 3 месеца и откакто е родена е хранена само от шише, прави нещо много странно- когато седна да я храня и допра биберона до устата почва да плаче и да се дърпа. До сега не е правила такова нещо, стана изведнъж. При което аз започвам да обикалям апартамента, да я успокоявам и постоянно да се опитам да и вкарам биберона в устата. След 5-10 мин успявам и тя започва да си пие нормално. Но всеки път изпитвам ужас, че някой път категорично ще откаже да се нахрани. Моля дайте предложения на какво може да се дължи. Не сме сменяли шишетата и бибероните, нито млякото. Размерът на биберона също надали е проблем, защото от около месец минахме на втория размер и не е давала признаци да не ѝ е добре с него.
Виж целия пост
# 1
Кърмаческа стачка, нищо, че е на биберон.
За причините може да прочетете обстойно, като първо трябва да сте сигурна, че не е неразположено, както и да огледате устната кухина и венците.

За справяне - ВАШЕТО спокойствие, затъмнено помещение, полу-сънено бебе, гушкане и полюшване с любов, преди да се предложи бутилката.

Спокойно, ще мине.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за съветите! Всъщност забелязах, че скоро след като започна да прави това с шишето, много започна да си търка юмруците в устата и да си дъвче пръстите- мисля, че това е признак, че започват да я дразнят венците. Дали е възможно двете неща да имат връзка?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия